Shia Labeouf afviser rygter om ugyldigt bryllup

(Foto: All Over Press)

Hele verden kunne følge med direkte, da Hollywood-stjernen Shia LaBeouf 10. oktober sagde ja til sin kæreste gennem fire år, skuespiller og model Mia Goth, ved en vielsesceremoni i Las Vegas.

Men siden da har flere medier spekuleret i, om brylluppet mellem de to skuespiltalenter blot var rent proforma. Og det var ikke på grund af, at vielsen blev forestået af en mand klædt ud som Elvis.

I et tweet såede de officielle myndigheder i Clark County Nevada nemlig tvivl om ægteskabets gyldighed, men de rygter maner Shia LaBeouf nu til jorden.

Den 30-årige skuespiller besøgte tirsdag "The Ellen DeGeneres Show", og her var han meget klar i spyttet, da samtalen faldt på ægteskabet med den syv år yngre Mia Goth.

- Tillykke, jeg tror, at du lige er blevet gift? lød det spørgende fra Ellen DeGeneres i showet, og svaret kom promte fra Shia LaBeouf:

- Jeg er lige blevet gift!

Videre i interviewet fortæller skuespilleren, at det faktisk ikke var meningen, at brylluppet skulle livestreames til hele verden.

- Planen var, at det skulle være en privat ceremoni i Las Vegas. En del af pakken var, at man fik en livestream gratis, men jeg sagde til dem, at det behøvede vi ikke, siger Shia LaBeouf i interviewet.

Først da det nygifte par kom hjem, opdagede de tilsyneladende, at hele verden alligevel havde overværet brylluppet.

Kapellet undskyldte med, at nogen var kommet til at trykke på den forkerte knap og dermed sende optagelserne til mediet TMZ.

- Men hvad kan du gøre? Det var kærlighed, lyder det afslappet fra den nygifte stjerne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close