Se video: Shia LaBouf hugger sangtekster

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

Foto: All Over Press

For tiden lader det til, at anklagerne om plagiat hagler ned over den unge stjerne. Senest er det hans forsøg med en uforberedt rap, som i rapper-kredse bliver anklaget for ikke at være helt uforberedt.

I en ny video, som du kan se i bunden af artiklen, står en veltrænet, men dog stadig usiogneret Shia LaBeouf og rapper på gaden, mens et publikum hepper på ham og giver ham emner at rappe om.

Blandt andet får han da lige fyret en sviner i retning af de Transformer-film, som gjorde ham populær for nogle år tilbage:

- Nah, ikke noget af det/Transformer er dumme rap/Jeg er kommet langt videre, lyder en lettere svær oversættelse af noget af Shias rap.

Men i den lidt over to minutter lange rap får den 29-årige skuespiller brugt nogle sætninger, som rapperen Pri the Honeydark åbenbart har hørt før i sin egen rapgruppe, Anomolies, og som hun ikke bryder sig om at høre fra skuespillerens mund.

- Hr. Shia Labeouf... Du genantænder min indre kamp-MC! Du kan ikke hugge tekster fra mit ANOMOLIES hold! skriver Pri the Honeydark på sin Instagram-profil.

Rapperen er utilfreds med, at LaBeouf tager æren for nogle af de tekster, som angiveligt skulle komme spontant fra skuespillerens mund.

- Jeg er ligeglad med, HVEM DU ER! Der er en faktor af respekt i det ÆGTE MC-liv, og der er niveauer af det! For at citere et af mine andre medlemmer i Anomolies Helixx c., 'PAS PÅ MED, HVEM DU LÆGGER DIG UD MED' slutter Pri the Honeydark sit indlæg af med.

Du skal selvfølgelig selv få lov at se videoen med LaBeouf rap, som kan ses her:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close