Hollywood11. januar 2019

Gwyneth Paltrow havde Coldplay-eksmanden med på bryllupsrejse

Skuespillerdarlingen er så sikker i sit nye ægteskab, at hun tog eksmanden med på bryllupsrejsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega283905_001.jpg
 Foto: MEGA

En stor del at ægteskaber i dag ender i skilsmisse, men det er de færreste der er så glade for deres eks, at de tager dem med på bryllupsrejse.

Det var dog intet problem for skuespiller og livsstilsguru Gwyneth Paltrow, der i efteråret blev gift for anden gang med filmproduceren Brad Falchuk. De tog nemlig HELE familien med på byllupsrejse til Maldiverne, inklusiv Paltrows eksmand, Chris Martin.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det afslørede den 46-årige skuespiller for nylig i morgenshowet ”Live with Kelly og Ryan”, da værterne spurgte ind til, hvem der tog del i den store, i forvejen lettere atypiske, familie-bryllupsrejse.

- Min nye mand, hans børn, mine børn, min eksmand og vores bedste familievenner. Det var en meget moderne bryllupsrejse, lød det fra den Oscar-vindende skuespiller med fåmælt mine i programmet.

Den subtile afsløring af, at Coldplay-forsangeren var med på rejsen fik værterne Kelly Ripa og Ryan Seacrest helt op på kanten af stolen, hvor de med rette stillede spørgsmål til, hvordan middagssamtalerne forgår, når både ny og gammel mand er med ved bordet

Atiklen fortsætter under videoen...

- Det er bare gode samtaler og mange børn. Det var skønt. Vi havde sådan en god tid, fortalte Paltrow, der godt selv kunne grine med på den spøjse familiekonstellation.

Den blonde skuespillerdarling blev separeret fra Chris Martin i 2014, samme år som hun begyndte at date sin nuværende mand. Parret mødte hinanden under indspilningen af serien ”Glee”, og i 2016 blev skilsmissen fra musikermanden endelig officiel, men de to har holdt sig gode venner for deres to fælles børns skyld

- Vi ville bare gerne minimere skaderne for børnene, og de vil bare gerne se deres forældre rundt om middagsbordet, så det prøver vi at bevare, fortalte ”Iron Man”-skuespilleren i morgenprogrammet.

Inden Paltrow giftede sig med Martin i 2003 havde hun været forlovet med Brad Pitt og været kæreste med Ben Affleck i en længere årrække - de blev dog ikke inviteret med på den mangfoldige bryllypsrejse.

Sponsoreret indhold