Se kjolen: Gwyneth Paltrow deler ALLE detaljer fra sit bryllup

Gwyneth Paltrow blev den 29. september gift med TV-produceren Brad Falchuk.

Gwyneth Paltrow blev den 29. september gift med TV-produceren Brad Falchuk.

Foto: MEGA

Den 29. september blev Gwyneth Paltrow, 46, gift med TV-produceren Brad Falchuk - og nu viser den nygifte skuespiller en masse billeder frem fra den store dag. 

Det gør hun på sin hjemmeside goop

Festlighederne strakte sig over to dage i Hamptons, New York: Dagen før brylluppet blev der afholdt såkaldt "rehearsal dinner".

Her spiste de 70 inviterede gæster under åben himmel. Menuen stod blandt andet på ananas stegt 12 timer over bål og saltbagt laks med tartarsauce. 

Dagen efter var så den store dag. I det 48 billeder store galleri ser vi blandet andet, at bruden får lagt makeup sammen med veninden og skuespil-kollegaen Cameron Diaz. 

Gwyneths hvide kjole var specialsyet til hende af det italienske modehus Valentino, mens brudepigerne, som var hendes datter Apple og bonusdatter Isabella, bar hvide kjoler fra Monique Lhuillier.

Artiklen fortsætter under billedet. 

I galleriet kan man også se, at Gwyneth Paltrow senere på aftenens skiftede til en mere dansevenlig sag fra Stella McCartney. 

Kort efter Gwyneth Paltrow blev gift, bekræftede hun selv den glædelig nyhed på sin Instagram - men det er altså først nu, vi har fået lov at se billeder fra den store dag.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Den Oscar-vindende skuespiller var klar over, at et billede sagde mere end 1000 ord og havde derfor uploadet et billede uden tekst, hvor hun og gemalen Brad Falchuk viste deres vielsesringe frem. 

Weekenden inden gik der rygter om, at Gwyneth Paltrow ville blive gift med Brad Falchuk, som hun har dannet par med siden 2014 - og det viste sig, at der var hold i rygterne. 

Prominente gæster som Cameron Diaz, Robert Downey Jr. og Steven Spielberg blev alle set ankomme i bil til Gwyneth Paltrows hus i Hamptons, New York, hvor den private ceremoni skulle stå. 

Gwyneth Paltrow har før været gift i 10 år med Coldplay-sangeren Chris Martin, men ifølge det amerikanske ugeblad People, er det Gwyneths første bryllup, da hun stak af og blev gift med sin første mand.  

People kan også fortælle, at Gwyneth Paltrow trak meget på sin veninde og kollega Cameron Diaz, da den store dag skulle planlægges. 

- Cameron formåede at holde et privat bryllup, selvom medierne fandt ud af det noget tid før. Gwyneth ønskede den samme form for privatliv, afslørede en kilde dengang over for People

Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk viste sig for første gang sammen i 2015 og blev forlovet i efteråret 2017

Den Oscar-vindende skuespiller bekræftede dog først forlovelsen i starten af det nye år

Hun annoncerede sin forlovelse på forsiden af sit eget livsstilsmagasin Goop. 

- Personligt, midt i livet, har jeg prøvet at acceptere, hvor kompleks kærlighed kan være. Jeg har besluttet mig for at give det endnu en chance, ikke kun fordi jeg tror, at jeg har fundet manden, som jeg skal være sammen, men fordi jeg har accepteret de sjælesøgende, mønsterbrydende muligheder, der er blevet gjort mulige af intimitet, fortalte Gwyneth i magasinet

- For første gang føler jeg, at jeg er i et voksent forhold, der nogle gange er ubehageligt, fordi han kræver et vist niveau af intimitet og kommunikation, noget jeg ikke har prøvet før. Det der kom op de første par år i vores forhold var, hvor dårlig jeg var til de ting, fortalte Gwyneth også.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close