Hollywood 9. januar 2018

Derfor vil Gwyneth giftes igen

Gwyneth Paltrow forklarer i den nye udgave af GOOP-magasinet, hvorfor hun har valgt at blive gift igen
Foto: GOOP

I går kom det frem, at Gwyneth Paltrow endnu en gang er på vej op ad kirkegulvet. 

Efter der i flere måneder har været rygter om en forlovelse, bekræftede Gwyneth Paltrow nemlig i går, at hun skal giftes med kæresten Brad Falchuk. 

I den nye udgave af hendes magasin GOOP forklarer Gwyneth, hvorfor hun har sagt ja til endnu en gang at blive gift. 

- Personligt, midt i livet, har jeg prøvet at acceptere, hvor kompleks kærlighed kan være. Jeg har besluttet mig for at give det endnu en chance, ikke kun fordi jeg tror, at jeg har fundet manden, som jeg skal være sammen, men fordi jeg har accepteret de sjælesøgende, mønsterbrydende muligheder, der er blevet gjort mulige af intimitet, fortæller Gwyneth i magasinet

Her kommer hun også ind på, hvordan hun brugte lang tid på at komme sig over skilsmissen fra Coldplay-forsangeren Chris Martin. 

- Jeg plejede at se det som en fiasko, og det tog mig et stykke tid at indse, at skilsmisse ikke er en fiasko, fortæller Gwyneth. 

Hun fortæller også, at forholdet til Brad Falchuk er noget helt andet end det, som hun tidligere har prøvet.

- For første gang føler jeg, at jeg er i et voksent forhold, der nogle gange er ubehageligt, fordi han kræver et vist niveau af intimitet og kommunikation, noget jeg ikke har prøvet før. Det der kom op de første par år i vores forhold var, hvor dårlig jeg var til de ting, fortæller Gwyneth. 

Gwyneth Paltrow har tidligere fortalt, hvordan hun har det med at ødelægge de forhold, som hun er i.    Sådan lød det fra den 45-årige skuespillerinde tilbage i september i podcastprogrammet "Girlboss".

- Jeg har ødelagt så mange forhold, sagde den oscarvindende-stjerne og tilføjede:

- Men jeg er faktisk en rigtig god ven, en god søster, datter og mor. Hvis du ikke har et godt forhold til din partner, dine børn og bedste venner, så er det svært at hævde, at man er succesfuld.Gwyneth Paltrow var i 11 år gift med Coldplay-frontmanden Chris Martin, men de blev skilt 2014. Sammen har de børnene Apple, 13, og Moses, 11.

Brad Falchuk, der har produceret TV-serier som "Glee" og "American Horror Story", var tidligere gift med produceren Suzanne Falchuk. De blev skilt i 2013 og har sammen børnene Isabella og Brody.    Du kan se flere billeder af Gwyneth i galleriet herunder

Gwyneth Paltrow 43 år

 

Sponsoreret indhold