Hollywood9. marts 2018

Nye anklager: "Gossip Girl"-stjerne holdt kvinde fanget som sexslave

Endnu engang bliver Ed Westwick anklaget for at have voldtaget en kvinde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14.02741339.jpg
 Foto: All Over

Nu træder en tredje kvinde så frem med meget alvorlige anklager mod Ed Westwick.

Ifølge TMZ anklager stylisten Haley Camille Freedman "Gossip Girl"-stjernen for at have holdt hende som sexslave i 48 timer i hans hjem i Los Angeles tilbage i 2014.

Haley Camille Freedman har ifølge TMZ ikke sagsøgt Ed Westwick, men en række forretningspartnere, som angiveligt nægtede at arbejde sammen med hende, da hun truede med at gå til medierne med sine anklager mod Westwick.

Ifølge Haley Camille Freedman tog hun med en gruppe venner hen og besøgte Ed Westwicks hjem i 2014.

Senere, da alle de andre var gået, dyrkede hun og Westwick sex, og tingene tog en drejning, da han bad hende om at "kvæle ham, slå ham og spytte på ham".

Da hun nægtede, hævder hun, at han kvalte, slog og spyttede på hende.

Efter samlejet faldt hun i søvn, og da hun tog bad om morgenen, tvang Ed Westwick hende til at have sex mod hendes vilje.

I søgsmålet fremgår det, at hun endte med at være i Ed Westwicks hus i to dage, hvor hun hverken havde signal på sin mobiltelefon, og hvor han sagde, at han ville køre hende hen til hendes bil, men han gjorde det aldrig.

Ifølge TMZ fortæller kilder tæt på Ed Westwick, at Haley Camille Freedman lider af vrangforestillinger, og at hun forsøgte at sælge sin historier til medierne, men at de ikke godtog hendes historier og troede, at hun løj.

Da to kvinder sidste år anklagede Ed Westwick for voldtægt, nægtede han sig skyldig.

Han hævdede, at den ene af kvinderne, som anklagede ham for voldtægt, havde han aldrig mødt.

Sponsoreret indhold