Hollywood7. november 2017

"Gossip Girl"-stjerne anklages for voldtægt: Jeg er uskyldig

Ed Westwick er blevet anklaget for seksuelt overgreb af en kollega på sociale medier. Han siger selv, at han aldrig har mødt hende.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.03337722.jpg
 Foto: All Over

De fleste kender ham nok som Chuck Bass fra tv-serien "Gossip Girl". Ed Westwick - som han i virkeligheden hedder - er nu også blandt de anklagede for sexchikane.

Det er hans kollega Kristina Cohen, der påstår, at hun har været udsat for et seksuelt overgreb af ham. Det skriver blandt andre Huffington Post.

Kristina Cohen har selv skrevet i et opslag på Facebook, at hun for tre år siden blev voldtaget af Ed, da hun besøgte hans hjem sammen med sin kæreste.

Kristina skriver, at hun prøvede at komme væk derfra, men fik at vide, at hun skulle gå ind for at hvile sig.

- Så jeg gik ind og lagde mig i gæsteværelset og faldt i søvn. Jeg vågnede, da Eb lå ovenpå mig, hans fingre var på vej ind i mig. Jeg sagde, at han skulle stoppe, men han var stærk. Jeg prøvede at kæmoe imod, så meget jeg kunne, men han greb fat om mit ansigt med sine hænder, rystede mig, fortalte mig, at han gerne ville kneppe mig. Jeg var lammet. Jeg kunne ikke tale. Jeg kunne ikke længere bevæge mig. Han holdt mig nede og voltog mig, skriver hun blandt andet i opslaget.

Hun skriver også, at hun ikke har meldt ham til politiet, fordi hun var et sted i sit liv, hvor hun ikke kunne overskue, at en skandalehistorie som den skulle komme ud.

Eb Westwick skriver i et opslag, at han ikke er skyldig, og at han aldrig har mødt Kristina Cohen før.

null

Sponsoreret indhold