Hollywood9. november 2017

Endnu en voldtægtsanklage mod"Gossip Girl"-stjerne

Ligesom Kristina Cohen fortæller Aurélie Wynn, at Ed Westwick voldtog hende i hans hjem i 2014.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.03337722.jpg
 Foto: All Over

Forleden skrev skuespiller Kristina Cohen i et opslag på Facebook, at "Gossip Girl"-stjernen Ed Westwick, som spiller Chuck Bass i serien, har voldtaget hende.

Og nu melder endnu en kvinde sig på banen. Den tidligere skuespiller Aurélie Wynn har ligeledes skrevet i et opslag på Facebook, at Westwick har voldtaget hende.

Episoden skulle være foregået i juli 2014, da Aurélie besøgte hans hjem, da hendes veninde datede Westwicks roommate.

Alle fire hyggede sig til klokken fem om morgenen, indtil de besluttede sig for at få noget søvn. Ifølge Aurélie, der har brugt kunstnernavnet Aurélie Marie Cao, forgreb Ed Westwick sig derefter på hende.

- Ligesom Kristina (Cohen, red.) sagde jeg nej, han pressede mit ansigt ned, og jeg var hjælpeløs under hans vægt, skriver Wynn i opslaget.

Ifølge den tidligere skuespiller var Ed Westwick meget voldsom og rev hendes tøj i stykker for at kunne komme til.

- Jeg havde en badedragt på, som han rev i stykker - jeg var i total chok - jeg er også meget lille (som Kristina Cohen, red.), skriver hun.

Efter episoden fortalte Aurélie om det til sin daværende kæreste, Mark Salling, der spiller med i tv-serien Glee. Han reagerede ifølge hende ved at give hende skylden og gøre det forbi med hende.

Hendes veninder rådede hende også til at tie stille om episoden, da hun kunne risikere, at folk ville tro, at hun bare ville have noget opmærksomhed, skriver hun i opslaget.

Skuespilleren Kristina Cohen påstår også, at Ed Westwick voldtog hende i 2014, og det skulle også have fundet sted i hans hjem.

Westwick selv nægter at have voldtaget nogen, og han siger ydermere, at han aldrig har mødt Kristina Cohen. '

Sponsoreret indhold