Hollywood11. november 2017

Anklaget for voldtægt: Ed Westwick droppet af BBC

To kvinder anklager Ed Westwick for voldtægt. Nu har den britiske TV-station BBC droppet ham fra deres programmer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14.02741339.jpg
 Foto: All Over

Den tidligere "Gossip Girl"-stjerne Ed Westwick er efter to anklager om voldtægt ude i kulden hos britiske BBC, hvor han spiller med i to af deres serier. Det meddeler BBC i en pressemeddelelse, som blandt andet magasinet People bringer. Ed Westwick, 30, nægter sig skyldig.

Den tidligere "Gossip Girl"-stjerne spiller med i miniserien "Ordeal By Innocence", men den er nu pillet af TV-programmet, ligesom optagelserne af komedien "White Gold", der også sendes på BBC, er sat på pause.

- Dette er alvorlige anklager, som Ed Westwick hårdnakket har nægtet. BBC dømmer ikke, men indtil denne sag er løst, vil vi ikke have "Ordeal By Innocence" på sendefladen, skriver BBC i en pressemeddelelse.

- Produktionsselskabet, der laver "White Gold" har informeret os om, at Ed Westwick er sat på pause fra indspilningerne, mens han håndterer disse anklager, tilføjer den britiske TV-gigant yderligere.

Først var det skuespilleren Kristina Cohen, der kom med anklager mod "Gossip Girl"-stjernen.

Det gjorde hun i et længere opslag på Facebook i mandags.

- Så jeg gik ind og lagde mig i gæsteværelset og faldt i søvn. Jeg vågnede, da Ed lå ovenpå mig, hans fingre var på vej ind i mig. Jeg sagde, at han skulle stoppe, men han var stærk. Jeg prøvede at kæmpe imod, så meget jeg kunne, men han greb fat om mit ansigt med sine hænder, rystede mig, fortalte mig, at han gerne ville kneppe mig. Jeg var lammet. Jeg kunne ikke tale. Jeg kunne ikke længere bevæge mig. Han holdt mig nede og voldtog mig, skrev hun blandt andet i sit opslag.

Onsdag kom der så endnu en anklage mod Ed Westwick.

Denne gang var det den tidligere skuespiller Aurélie Wynn, der også valgte at komme med sine anklager mod skuespilleren på Facebook.

- Ligesom Kristina (Cohen, red.) sagde jeg nej, han pressede mit ansigt ned, og jeg var hjælpeløs under hans vægt, skrev Wynn i sit opslag.

Allerede i tirsdags skrev Ed Westwick på Twitter, at han ikke kendte noget til Kristina Cohen, og at han aldrig havde voldtaget nogen. Nu har han så endnu en gang valgt at bruge Twitter for at fortælle verden, at han er uskyldig.

Her skriver han, at han synes, at der er forfærdeligt, at der er nogen, der kan tro, at han er skyldig. Samtidig skriver han, at han arbejder sammen med myndighederne, så han kan få sit navn renset.

- Jeg samarbejder med myndighederne, så de kan rense mit navn så hurtigt som muligt, skriver Westwick på Twitter.

Artiklen fortsætter efter billedet

Udover "Gossip Girl", så har Ed Westwick også været med i film som "J.Edgar", "Children of Men" og "Last Flight".

Sponsoreret indhold