Hollywood16. oktober 2017

Courtney Love antydede Weinsteins sexchikane for 12 år siden

Det har kostede hende dyrt, at hun allerede i 2005 var ved at afsløre Harvey Weinsteins sexchikane.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9100380bx.jpg
 Foto: All Over

En lydfil, som blev optaget i 2005, vidner om, at Nirvana frontmandens enke, Courtney Love, allerede afslørede Weinsteins sexksuelle overgrab for 12 år siden. Det skriver TMZ.

Den amerikanske filmproducent Harley Weinstein bliver i øjeblikket undersøgt for seksuelle overgreb mod et utal af kvinder. Det bekræftede politiet i New York ifølge The Hollywood Reporter i torsdags.

Dengang 41-årige Courtney Love var i 2005 på den røde løber til et arrangement med Pamela Anderson. Her blev hun spurgt, hvilket råd hun ville give til unge kvinder, der ønskede at bryde igennem i Hollywood.

Efter nøje overvejelser sagde Love:

- Jeg bliver brændemærket, hvis jeg siger det.

Men hun kunne ikke dy sig og kom dernæst med en hentydning til, at Harvey Weinstein ikke var en, som unge piger skulle opsøge.

- Hvis Harvey Weinstein inviterer til en privatfest på Four Season, så bliv væk, lød det fra Courtney Love for 12 år siden.

Efter sagen er begyndt mod Harvey Weinstein, har nu 53-årige Courtney dog meddelt, at hun ikke selv har været udsat for sexchikane af filmproducenten. Til gengæld har hendes kommentar har haft store konsekvenser for hende i filmbranchen.

Det var New York Times, der i første omgang kunne afsløre, at producenten gennem tre årtier har udsat en række kvinder for seksuelle overgreb. Sidenhen er det væltet frem med kvinder, der påstår at have været udsat for hans chikane.

Flere kendte kvinder er stået frem og har fortalt, hvordan de er blevet forulempet af Weinstein. Indtil videre har minimum 30 kendte kvinder meldt sig på banen.

Heriblandt Angelina Jolie og Gwyneth Paltrow.

Derudover en masse anonyme kvinder.

Sponsoreret indhold