Nyheder1. juni 2016

Tillykke! 'Gift ved første blik'-par skal være forældre

Der er en lille ’Gift ved første blik’-baby på vej, for Zoe og Alex, der blev smedet sammen i programmet sidste år, venter nemlig barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/finger.jpg
 (Foto: All Over)

Sidste år satte en række modige og kærlighedssøgende singler ”ja” til et eksperiment: De lod sig gifte med en person, de slet ikke kendte for at finde ud af, om kærligheden og tosomheden kunne opstå, når man blev ”gift ved første blik”.

Og selv om eksperimentet ikke lykkedes for alle par, er der alligevel lykkelige nyheder fra andre. For Zoe Hendrix og Alex Garner, der blev sat sammen i den australske version af ‘Gift ved første blik’, fandt i den grad kærligheden. Og det hele kulminerer nu med, at to snart bliver tre.

Parret har netop afsløret over for det australske medie Woman’s Day, at Zoe er gravid og efter planen nedkommer i oktober.

- Vi er simpelthen så lykkelige, siger parret til det australske medie og afslører, at de nærmest har drømt om blive forældre, siden at eksperterne matchede dem i programmet.

Zoe var også gravid sidste år, men fik desværre en spontan abort.

Herhjemme har programmet kørt i flere år – der er dog endnu ikke kommet en dansk ’Gift ved første blik’-baby. Men flere af parrene er stadig sammen den dag i dag, så det kan tænkes, at vi snart også får en dansk baby, der er kommet til verden takket være programmet.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_96.png
null

Sponsoreret indhold