Hollywood 11. februar 2017

George Michaels 112-opkald lækket: Han er død! Han er blå!

Det var George Michaels kæreste, Fadi Fawaz, der fandt popikonet død juledag sidste år. Nu er hans desperate opkald til alarmcentralen blevet lækket, og her afslører kæresten, at han forsøgte at vække George Michael i en time, før at han opdagede, at sangeren var død
(Foto: All Over)

Juledag sidste år døde popidolet og musikgeniet George Michael i en alder af blot 53 år.

Det var hans kæreste, hårstylisten Fadi Fawaz, der gjorde det tragiske fund i George Michaels hjem i Goring-on-Thames, Oxfordshire.

Nu er kærestens paniske alarmopkald blevet lækket, og det viser, at popstjernens kæreste forsøgte at vække ham i en time, før at han til sin gru opdagede, at han var død.

Det skriver The Sun.

43-årige Fadi Fawaz fortalte i opkaldet til alarmcentralen, at ”Det er om George Michael, jeg tror, han er død”.

- Han trækker ikke vejret.

- Han ligger i sin seng. Han er kold, og han er blå.

- Han er meget stiv.

Herefter spurgte alarmcentralen, om Fadi Fawaz troede, at ”han ikke kan reddes”.

- Han er død.

- Han er stiv, ja.

- Jeg har talt til ham den sidste time.

Herefter spurgte alarmcentralen, om dødsfaldet var ventet.

- Nej, nej, nej, nej, nej, nej. Jeg har ventet på, at han skulle vågne i… ja timevis, og han ville ikke vågne op. Så jeg gik ind til ham for at vække ham, og han var væk.

- Han er blå og kold. Der er nogen på vej ikke?, spurgte kæresten herefter, hvorefter alarmcentralen kunne berolige Fadi Fawaz med, at der var en ambulance på vej.

- Du ved, at det er George Michael, sangeren?, tilføjede Fadi Fawaz herefter.

Da ambulancefolkene ankom til sangerens £4 millioner dyre palæ i Goring-on-Thames, Oxfordshire, fandt de ham død i sengen.

George Michael havde i en årrække levet et hårdt liv med misbrug, men ifølge politiet var der intet mistænkeligt ved George Michaels død, selv om årsagen til dødsfaldet i dag stadig er ukendt. En obduktion har således ikke kunnet give et klart svar.

George Michael og hårstylisten Fadi Fawaz meldte aldrig noget officielt ud om deres forhold – men parret er blevet set sammen siden 2009. 

George Michael og kæresten Fadi Fawaz

Sponsoreret indhold