Hollywood10. januar 2017

George Michael havde 500 elskere på syv år

TV-værten Piers Morgan påstår, at afdøde George Michael pralede med at have haft 500 elskere på blot syv år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/george_michael.jpg
 Foto: MEGA

Det er et vildt tal!

Afdøde George Michaels ven Piers Morgan påstår, at sangeren har fortalt ham, at han havde haft et kæmpe antal elskere på syv år.

George Michael døde i en alder af 53 år i sit hjem i Oxfordshire den 25. december sidste år, men hvis tallene passer, har han i hvert fald haft travlt med at have sex med mange forskellige mænd i løbet af sit liv.

Piers Morgan, der var en af sangerens gode venner, afslører nemlig, at George Michael har fortalt ham, at han på syv år har haft 500 sexpartnere.

Det var noget, han pralede med til et middagsselskab, skriver Piers Morgan i sin klumme hos Mail on Sunday.

TV-værten og George Michael var til middag hos en fælles ven i det sydlige London, da sangeren pralede med sine 500 elskere.

- Jeg kender George ret godt - gennem utallige interviews, og vi havde et sporadisk og særdeles underholdende email-venskab, men der er ikke noget, der helt kunne forberede mig på det, jeg oplevede den aften: Han havde 500 elskere på bare syv år. Det var slet ikke noget, han prøvede at holde hemmeligt. Han sagde selv, at han havde haft sex med 500 mænd i løbet af de sidste syv år, fortæller Piers Morgan, der beretter, at alle i selskabet grinede meget af George Michaels ærlige indrømmelse.

- Jeg har bare bestemt, at jeg lige så godt kan være ærlig omkring det, for så er der ikke nogen, der kan komme med det som en afsløring, skulle George Michael have sagt om sin afsløring ifølge Piers Morgan.

Selv om George Michael angiveligt har haft utallige seksuelle forhold, så havde han også lange forhold. Han var sammen med Kenny Goss fra 1996 til 2009 - og med Fadi Fawz, der fandt ham død juledag, fra 2012.

Se flere billeder af George Michael her:

George Michael er død

Sponsoreret indhold