Hollywood27. december 2016

Kæresten fandt George Michael død juledag: - Jeg glemmer det aldrig

Det var George Michaels kæreste, Fadi Fawaz, der fandt popikonet død juledag. På sin Twitter-profil fortæller kæresten, at han aldrig vil glemme dagen, hvor han fandt musikeren død i sengen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.04876600.jpg
 (Foto: All Over)

Han var stemmen bag verdens nok mest kendte og elskede julesang, ”Last Christmas”. Desværre ville skæbnen, at julen 2016 blev hans sidste.

Juledag døde popikonet og musikgeniet George Michael i en alder af blot 53 år – og det var hans kæreste, hårstylisten Fadi Fawaz, der fandt George Michael død i hans seng i hjemmet i Goring-on-Thames, Oxfordshire.

I sin første Twitter-besked efter den triste nyhed skrev Fadi Fawaz, at han ”aldrig vil glemme” julen, hvor han fandt sin ”partner død i sengen”.

- Det er en jul, jeg aldrig vil glemme - at finde ens partner død fredfyldt i sengen som det første om morgenen, skrev Fadi Fawaz i sin første besked på Twitter kort efter George Michaels død.

Til mediet The Telegraph tilføjer Fadi Fawaz, at det var meningen, at han og George Michael skulle til julefrokost. Derfor var Fadi Fawaz taget hjem til George Michael for at hente ham.

- Jeg tog derhen for at vække ham, og han var bare væk, lå helt fredfyldt i sin seng. Vi ved ikke endnu, hvad der er sket. Alt havde været meget kompliceret på det sidste, men George så frem til jul, og det gjorde jeg også, siger kæresten til The Telegraph.

George Michael havde i en årrække levet et hårdt liv med misbrug, men ifølge de foreløbige oplysninger fra politiet er der intet mistænkeligt ved George Michaels død.

Han døde ifølge politiets oplysninger af et ”pludseligt opstået hjertesvigt” efter at have haft hjerteproblemer i en periode.

Herunder kan du se billeder af George Michael og hans kæreste Fadi Fawaz:

George Michael og kæresten Fadi Fawaz

En ambulance blev hurtigt tilkaldt til hans £4 millioner dyre palæ i Goring-on-Thames, Oxfordshire, men George Michaels liv stod ikke til at redde.

George Michael og hårstylisten Fadi Fawaz meldte aldrig noget officielt ud om deres forhold – men parret er blevet set sammen siden 2009. Kort inden han fandt George Michael død blev Fadi Fawaz også fotograferet uden foran hjemmet.

George Michaels vej til stjernerne begyndte helt tilbage i 1981, da han sammen med Andrew Ridgeley dannede bandet Wham!

Deres første album "Fantastic", som udkom i 1983, strøg direkte ind på førstepladsen i England. Efter nogle succesfulde år i Wham! valgte George Michael at gå solo i 1987.

Han nåede at udgive seks studiealbums og et livealbum som soloartist.

Hans seneste og altså sidste album "Symphonica" udkom i 2014.

Sponsoreret indhold