Hollywood4. januar 2017

George Michaels hus oversvømmet af blomster

Fans valfarter stadig til den afdøde sangers bopæl
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/blomster.jpg
 Foto: All Over Press)

Det er snart 14 dage siden, at superstjernen George Michael den 25. december blev fundet død i sit hjem i den eksklusive London-forstad Highgate.

Hitsnedkeren blev blot 53 år.

Det var hans 40-årige kæreste Fadi Fawaz, der fandt sangeren død.

Den foreløbige melding har været, at George Michael døde af et hjerteanfald, men obduktionen, der blev foretaget umiddelbart efter dødsfaldet, kaster ikke lys over, hvad der førte til, at George Michaels hjerte holdt op med at slå i så forholdsvis ung en alder.

Politiet betegner dødsfaldet som 'uopklaret' men dog ikke som 'mistænkeligt'.

Det er ikke nogen hemmelighed, at George Michael både tidligere og op til sin død kæmpede med overvægt, og at han i årevis var misbruger af diverse stimulanser/narkotika.

En toksikologisk undersøgelse skal nu fastslå, om indtagelse af stoffer var direkte medvirkende til George Michaels død.

Fadi Fawaz skal formelt afhøres af politiet i forbindelse med sangerens tragiske død, og hans vidneudsagn vil indgå i politiets samlede efterforskning af det pludselige dødsfald.

Det kan vare flere uger, før resultatet af de retskemiske analyser foreligger, oplyste politiet i denne uge.

Imens efterforskningen står på, har blomsterhandlerne kronede dage.

Ikke siden prinsesse Dianas voldsomme død i trafikulykken i Paris i 1997 har så mange briter markeret sorg og medfølelse ved en offentlig persons død.

Og blomsterhavet og hilsenerne fra de mange fans, der begræder George Michaels død, er bare vokset og vokset, og bortset fra, at der er friholdt en smal passage hen til lågen ind til forhaven, er området omkring huset, hvor George Michael døde i ensomhed, nærmest oversvømmet af blomsterbuketter, små gaver og breve fra fans.

Se galleri fra blomsterhavet ved George Michaels hjem i Highgate:

Blomsterhav ved George Michaels hjem i London-forstaden Highgate, januar 2017

Sponsoreret indhold