Hollywood9. marts 2018

Farrah Abraham er single igen

Der gik kun en lille uge fra det kom frem, at Farrah Abraham havde fået ny kæreste, til hun igen kunne kalde sig single
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.32167919.jpg
 Foto: All Over

Det er kun en uge siden, at Farrah Abraham bekræftede over for det amerikanske ugeblad People, at hun havde fået ny kæreste.

Det var stuntmanden Aden Stay, der var den heldige fyr, som Farrah var faldet for.

Men det ser ikke ud til, at det var så lykkeligt, som det så ud.

Og nu er det så allerede slut igen. Det skriver US Weekly.

- Jeg bliver nødt til at holde øje med dem, jeg dater, da mange mænd kun går efter mig på grund af min succes. Jeg er fokuseret på mit arbejde lige nu, jeg ønsker ham alt godt, men jeg skynder mig ikke ind i forhold. Jeg tager mig tid til at gøre det ordentligt for mig og min datter. At være en god mor er min prioritet, skriver Farrah i en pressemeddelelse.

"Teen Mom"-stjernen blev sidste forår single, efter hun i to år havde dannet par med Simon Saran, og forholdet til Aden Stay var det første efter det forliste forhold.

Farrah Abraham har tidligere dannet par med Derek Underwood, der døde i en tragisk bilulykke to måneder før, at Farrah fødte deres fælles barn, datteren Sophia, der i dag er ni år gammel.

Fyret af MTV

Med det forliste forhold kan Farrah skrive endnu en negativ ting på sit CV i 2018.

Det er nemlig ikke lang tid siden, at hun blev fyret af MTV. Og hun er derfor ikke at finde i den nye sæson af "Teen Mom", der får premiere senere på året.

- Selvom jeg med succes har været på gentlemen's clubs, som de har filmet, og at de har været med ved AVN(porno awardshow, red.), og at Viacom(MTV-ejer, red.) glorificerer par, der har sex på TV, så står der klart i dag, at "mit brands omtale overstråler "Teen Moms" brand", skrev Farrah Abraham på Facebook i forbindelse med fyringen.

Hun er sidenhen blevet skiftet ud med "Teen Mom 3"-stjernen Mackenzie McKee.

Den unge mor har efterfølgende sagsøgt Viacom for et større millionbeløb.

Farrah Abraham udsendte i sidste uge en pressemeddelelse, hvor hun fortalte, hvorfor hun nu sagsøger Viacom og MTV.

- Jeg er her for at forbedre LGBT- og kvindemiljøet overordnet set. Jeg er stolt af at være tro mod min identitet som forretningskvinde, realitystjerne og enlig mor. Jeg er en forretningskvinde og kvindelig stjerne, der ikke vil blive udskammet og diskrimineret af Viacom, MTV og mine ligestillede, skrev Farrah i pressemeddelelsen.

Sponsoreret indhold