Hollywood19. april 2017

Break-up! "Teen Mom"-stjerne er single igen

Farrah Abraham er ikke længere sammen med hendes on/off-kæreste Simon Saran
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.6586934ab.jpg
 Foto: All Over

Det er slut mellem "Teen Mom"-stjernen Farrah Abraham og Simon Saran, som hun har været on/off-kærester med i mere end to år.

Det skriver US Weekly.

- Status er, at jeg er single, og jeg er super glad for at være Farrah igen, fortæller "Teen Mom"-stjernen til det amerikanske ugeblad.

Farrah har da heller ikke travlt med at finde en ny mand. Lige nu vil hun nemlig bare gerne have lov til at være sig selv.

Men hun ved godt, hvordan en ny kæreste skal være, når hun igen er på udkig efter en.

- Jeg føler bare, at jeg fortjener en, der er som mig selv. Det er det eneste jeg kigger efter. Ingen drama, bare en der er ærlig og har noget integritet. Det er det, fortæller Farrah til US Weekly.

Realitystjernen er altså ikke helt klar til at komme videre endnu, men noget tyder da også på, at splittet mellem hende og Simon ikke har været helt kønt.

Simon Saran bekræfter nemlig bruddet ved at sende lidt af en sviner efter sin tidligere kæreste.

- Jeg er glad på hendes vegne. Hvis hun kan finde en, der kan være i samme rum som hende, så er det en stor bedrift, fortæller Simon til Entertainment Weekly.

Simon Saran var Farrah Abrahams første rigtige kæreste, efter hendes datters far, Derek Underwood, døde i en bilulykke i 2008.

Sponsoreret indhold