Hollywood9. november 2017

Efter anklager om sexchikane: Kevin Spacey klippet ud af ny film

Den amerikanske instruktør Ridley Scott har udsat premieren, så Spacey kan blive klippet ud og Christopher Plummer klippet ind.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16.2.80245635.jpg
 Foto: All Over Press

Om lidt over en måned er den amerikanske instruktør Ridley Scott aktuel med filmen "All the money in the world", som Kevin Spacey oprindeligt havd en rolle i.

Men efter Spacey er blevet anklaget for overgreb i forbindelse bølgen af sexchikane-anklager i filmbranchen, vil Ridley Scott ikke længere have ham med i sin film. Det skriver Ritzau.

I stedet overtager Christopher Plummer Spaceys rolle. '

Filmen er allerede færdigklippet og forventes at have premiere om lidt over en måned.

Egentlig skulle filmen havde premiere 16. november, men på grund af beskyldningerne om sexchikane er premieren blevet udsat. Angiveligt så Christopher Plummer kan optage Kevin Spacey scener, og de kan blive klippet ind.

Anklagerne mod Spacey startede, da Startrek-stjernen Rapp beskyldte Spacey for at have forgrebet sig på ham tilbage i 1986, hvor Spacey var 26 år og Rapp 14 år.

Kort efter anklagerne valgte Netflix at stoppe den populære serie "House of cards" efter den seneste sæson, og de har desuden stoppet alt samarbejde med Spacey.

- Netflix vil ikke være involveret i yderligere produktion af "House of Cards", der inkluderer Kevin Spacey, oplyste Netflix i sidste uge.

null

Sponsoreret indhold