Hollywood11. november 2017

I krig om børnene: Angelina Jolie gør livet surt for Brad Pitt

Den amerikanske højtid Thanksgiving er blevet et stridpunkt mellem Angelina Jolie og Brad Pitt
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.23126489.jpg
 Foto: All Over

Angelina Jolie, 42, gør det ikke nemt for sin eksmand Brad Pitt, 53, at se deres seks fælles børn. Den amerikanske højtid Thanksgiving står for døren, men ifølge HollywoodLife er moderen til seks ikke særligt samarbejdsvillig, når det kommer til at få eksmanden til at fejre dagen sammen med familien.

- Brad har været frustreret over at få en aftale på plads med børnene til Thanksgiving og de andre kommende højtider med eks'en Angelina, afslører en kilde tæt på skuespilleren til HollywoodLife.

- Brad er desperat efter at få noget kvalitetstid med sine børn i de kommende højtider. Thanksgiving er speciel for Brad og hans børn, fordi de har mange traditioner, som de gerne vil holde i live, lyder det yderligere fra insideren.

Selvom Angelina Jolie ikke direkte har nej til, at Brad Pitt må se deres børn, så gør hun det så svært som muligt.

- Angie vender aldrig tilbage til Brad i god tid, og på det seneste har de kun talt sammen gennem deres assistenter, forklarer kilden.

- Som om det ikke var svært nok at planlægge Thanksgiving, så er hele højtidsskemaet blevet til en anspændt forhandling mellem de to. Angie vil gerne tage børnene med til udlandet, og Brad prøver stadig på at få nogle planer på plads, så de kan spise kalkun, siger insideren.

Det var tilbage i september 2016, at Brad Pitt og Angelina Jolie - populært kaldet Brangelina - meldte ud, at de skulle skilles. Parret havde været sammen i 12 år - heraf to år som mand og kone.

Nyheden kom som et lyn fra en klar himmel, og de amerikanske medier gik da også straks i gang med at spekulere over, hvad der havde fået moderen til seks til at trække stikket på Hollywoods mest celebre ægteskab.

Jolies advokat udtalte på hendes vegne, at hun søgte om skilsmisse af hensyn til ”familiens sundhed”, og det amerikanske medie TMZ kunne rapportere, at Jolie da også ville have den fulde forældremyndighed over deres seks børn – en beslutning, Pitt ikke var enig i, og som fik ham til at søge om fælles forældremyndighed. Kilder tæt på parret pegede på, at det var Pitts hang til at ryge hash og drikke alkohol, der var årsag til bruddet.

Adskillige medier sporede sig også hurtigt ind på, at det var en bestemt episode, der havde fået Jolie til at tage den endelige beslutning.

Kilder afslørede, at det var en episode på parrets private jetfly, der rystede Jolie så meget, at hun straks valgte at søge om skilsmisse.

TMZ fortalte, at Pitt ifølge kilder onsdag den 14. september blev fuld på privatjet, hvor hans børn var om bord. Det førte angivelig til både verbalt og fysisk overgreb på børnene.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; font: 14.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Kilder fortalte desuden til TMZ, at Brad Pitt efterfølgende forsøgte at slippe væk i brændstofbilen på landingsbanen.

Sponsoreret indhold