Khloé Kardashian: Derfor hedder min datter True

Den 12. april blev Khloé Kardashian mor for første gang.

Den 12. april blev Khloé Kardashian mor for første gang.

Foto: All Over Press

Da Khloé Kardashian, 33, offentliggjorde sin datters navn, som er True Thompson, virkede navnet som en skjult hentydning til den utroskabsskandale, som hendes kæreste Tristan Thompson på det tidspunkt var centrum i

Nu løfter den nybagte mor dog selv sløret for, hvorfor og hvordan navnet blev, som det blev. Det gør hun i sin app, beskriver E! Online.

- At vælge et navn til dit barn er virkelig svært, konstaterer "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen. 

- Jeg vidste, at min babys navn skulle starte med et "T", så en aften, da vi alle spiste middag og talte om navne, så foreslog min bedstemor M.J. navnet True, fortæller Khloé i sin app.

M.J. forklarede, at True var Khloés tipoldefars fornavn og hendes bedstefars mellemnavn, og navnet "sad fast i mit hoved gennem hele min graviditet", lyder det fra realitystjernen. 

I sin app fortæller hun også, at hun elsker, at det er et familienavn, og at hun slet ikke kan vente med at rejse til L.A., "så True endelig kan møde M.J. ansigt til ansigt".

Khloés forklaring falder fint i tråd med den forklaring, Kris Jenner gav, da Trues navn blev afsløret

- Jeg er så stolt af at sige goddag til mit lille barnebarn True. Fun Fact... Min bedstefars navn på min fars side var True Otis Houghton. Min fars navn var Robert True Houghton. Så jeg er så glad for, at Khloé har givet sin datter navnet True, skrev Kris Jenner dengang på Instagram. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

I weekenden viste Khloé for første gang lille True frem

Præcis én måned efter hun fødte, viste Khloé Kardashian endelig sin lille guldklump frem.

På Instagram havde den 33-årige realitystjerne således delt en video, der viste hendes smukke datter True Thompson.

Til videoen, der i skrivende stund er set knap 24 mio. gange, havde Khloé Kardashian blot skrevet ”Happy One Month True” efterfulgt af to små hjerter.

Du kan se videoen herunder:

Happy One Month True

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close