Hollywood1. marts 2017

Eks-kæresten taler ud: Derfor gik det ikke med Khloé

James Harden, Khloé Kardashians eks-kæreste, var træt af opmærksomheden, det bringer med sig, når man er kærester med en Kardashian-pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p_8.22027491.jpg
 Foto: All Over

Nu kommer sandheden - måske - frem.

I 2016 fandt Khloé Kardashian, 32, kærligheden med Tristan Thompson, 25. Men inden hun kom så langt, havde hun et forhold til en anden basket-stjerne, James Harden, 27, fra holdet Houston Rockets, og ifølge Khloé forliste forholdet, fordi James var utro.

Men det er langt fra den rigtige historie - i hvert fald hvis man spørger Harden. I den nyeste udgave af magasinet Sports Illustrated, taler han ud.

- Jeg kunne ikke lide al opmærksomheden. Jeg følte, at det var meningsløst. Det eneste der kom ud af det var, at min navn blev nævnt, og at mit ansigt blev vist. Det har jeg ikke brug for. Det var ikke decideret ubehageligt, men det var bare ikke mig. Jeg har ikke brug for, at der bliver vist billeder af, når jeg kører bil, af hvilke sko jeg bruger, hvem gider dog gå op i det? Det var unødvendigt, og jeg tror, at det irriterede mine holdkammerater. Jeg var nødt til at eliminere det, siger James til magasinet.

Han kalder desuden 2016 "sit værste år nogensinde".

Det må ikke være behagelig læsning for Khloé, der stort set lever af at blive målt og vejet af pressens telelinser.

Uanset hvad så er "KoKo" heldigvis videre og har fundet en mand, der gider alt opmærksomheden. Ifølge stridige rygter er hun allerede forlovet til Tristan Thompson - og et bryllup er lige på trapperne. Selvfølgelig en begivenhed der bliver TV-transmitteret.

Se flere billeder af Khloé og Tristan her.

Khloé Kardashian i Mexico med Tristan Thompson

Sponsoreret indhold