Hollywood5. juni 2017

Derfor er Hannah Baker også med i sæson to af "13 reasons why"

Hvis du gik og troede, at Hannah Bakers historie var fortalt færdig i "13 reasons why", så kan du godt tro om. Det er den nemlig langt fra, fortæller en af seriens producere, og derfor er Hannah Baker også med i serien, når den næste år vender tilbage med sæson to
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/30.3527984.jpg
 Foto: All Over

Hvis du har set "13 reasons why", så ved du også, hvordan Hannah Baker endte sine dage, og så skulle man umiddelbart tro, at hendes historie var afsluttet.

Men det er den langt fra, fortæller en af seriens producere, og derfor får vi Hannah Baker at se igen, når den populære Netflix-serie vender tilbage til næste år.

- Hvad jeg kan sige er, at et af de spørgsmål jeg får er: "Hvordan kan der være en sæson to, når historien er afsluttet?", fortalte seriens producer Brian Yorkey ved et Netflix-event i fredags, det skriver E!News.

- Jeg er altid sådan: "Hvilken historie er afsluttet?". Hannah fortalte sin version af historien, men der er mindst 12 personer, der har en anden version af historien, som vi ikke har hørt endnu. Så jeg tænker, at der er meget mere Hannahs historie at fortælle, siger Brian Yorkey.

At Hannah Bakers historie nu skal fortælles fra andres synspunkt er dog ikke det samme som, at hun løj på båndene, forsikrer Yorkey.

- Jeg tror ikke, at Hannah fortalte usandheder på hendes bånd. Jeg tror, at hun fortalte sin historie, og tog sit narrativ, der var blevet taget fra hende, tilbage. Så hun fortalte sin historie, og sagde, det her er historien om mit liv, men der er andre, der måske vil fortælle historien anderledes, fortalte Brian Yorkey ved fredagens Netflix-event.

Produceren kom også ind på, hvad han forventer af sæson to. - Jeg tænker, at sæson to giver os et indblik i mange ting. Mange af de ting, vi tror, vi ved, får vi måske at se, er mere komplicerede, end vi troede. Og Hannah er endnu mere kompliceret, end det vi så i sæson et. Jeg tror også, at for de personer, som Hannah efterlod, der er historien kun lige begyndt. Clay og Olivia Baker er to af de personer med den største helingsproces, og den var kun lige begyndt, da sæson et sluttede. Sæson to kommer også til at handle om helingen, og hvordan vi kommer videre, fordi folk siger altid, at man skal komme videre, men hvordan gør man det efter sådan noget her, fortæller Brian Yorkey om den nye sæson. Der er stadig lang tid til, at vi får nye afsnit af "13 reasons why" at se. Optagelserne starter i næste uge, men det bliver højst sandsynligt først til næste år, at serien igen vender tilbage på Netflix.
Se billeder fra første sæson af "13 reasons why" i galleriet herunder

13 reasons why

Sponsoreret indhold