Hollywood 7. maj 2017

Dramaet fortsætter: ”13 Reasons Why” får ENDNU en sæson

Den populære serie ”13 Reasons Why” (på dansk “Døde pige lyver ikke”) får en sæson to. Det har Netflix og Selena Gomez, der er en af drivkræfterne bag serien, afsløret søndag eftermiddag
(Foto: Netflix)

Hvis du troede, at historien om Hannah Bakers selvmord var forbi, kan du godt tro om igen.

Søndag eftermiddag kom det nemlig frem, at den populære serie ”13 Reasons Why” om pigen Hannah Baker får endnu en sæson.

Nyheden bekræftede Netflix og Selena Gomez – én af drivkræfterne bag serien –  blot en måned efter, at serien fik premiere hos streaminggiganten i slutningen af marts.

Instagram har den amerikanske sangerinde Selena Gomez, der er producer på serien, lagt en trailer op for sæson to. Til videoen skriver hun blot, at ”deres historie er ikke forbi”.

Their story isn't over. Season 2 of #13ReasonsWhy is coming.

Et opslag delt af Selena Gomez (@selenagomez) den

Brian Yorkey, der også står bag Netflix-serien, udtaler ifølge det amerikanske medie Popbuzz:

- Hannahs historie er stadig slet ikke færdig. Hun vil stadig være en integreret del af næste kapitel af historien, og hun er stadig i centrum, siger Brian Yorkey ifølge det amerikanske medie.

Efter planen udkommer sæson to i 13 afsnit til næste år.

Første sæson handler om pigen Hannah, der på 13 forskellige kassettebånd giver sine venner og bekendte en del af skylden for, hvorfor hun tog sit eget liv.

Serien, der har skuespillere som Dylan Minnette, Kathrine Langford og Brandon Flynn i hovedrollerne, har trods høje seertal også fået en del kritik. Kritikere mener nemlig, at serien kan være med til at øge selvmord blandt piger.

Også Paris Jackson, datter af popikonet Michael Jackson, har udtrykt bekymring over serien.

Paris Jackson mener, serien kan have en negativ effekt på personer, der befinder sig i en eller anden form for krise. På sin Instagram-profil skrev hun for nylig:   - Jeg stødte på dette online, og jeg ved ikke helt, hvem kilden er, men det er meget vigtigt at sprede dette budskab til folk, der kæmper med depression eller angst, selvskade eller selvmordstanker. Denne serie havde en fantastisk måde at forklare mobbere, at de bliver nødt til at stoppe deres opførsel, serien havde en fantastisk god måde at forklare, hvordan andres ord og handlinger kan skade andre. Du kan ikke bare sige ting til og gøre ting mod folk uden at overveje, hvordan det vil påvirke dem, skrev Paris Jackson i slutningen af marts på sin Instagram-profil og tilføjede:   - Men på samme tid er serien meget ”triggende” at se på. Husk at se denne serie med forsigtighed og vær opmærksom på, at den kan gøre dig sortseende. Hvis du kæmper en psykisk kamp, skal du ikke se den.

Michael Jackson datter forsøgte i juni 2013 at tage sit liv ved at snitte sig selv med en kødøkse og tage piller. Heldigvis kom hun på hospitalet og fik behandling i tide, og efterfølgende blev hun indlagt på et behandlingshjem i Utah. 

Sponsoreret indhold