Tony fra "13 Reasons why": Jeg mobbede selv

\

"13 Reasons Why" havde premiere på Netflix d. 31. marts. Siden har historien om Hannah Bakers selvmord gået sin sejrsgang i hele verden.

Foto: All Over

Han står som fornuftens stemme, når de 13 bånd fra afdøde Hannah Baker skal sendes rundt til de udvalgte personer i hit-serien "13 Reasons Why"

Men Christian Navarro, der spiller rollen som Tony i den verdenspopulære Netflix-serie, har ikke altid selv været en venlig type.

Faktisk mobbede den amerikanske skuespiller andre, da han gik i folkeskole, efter at han selv havde været udsat for mobning. 

- Det er ingen hemmelighed, især efter MTV Movie og TV Awards, at jeg ikke er den højeste fyr. Så da jeg voksede op, blev jeg mobbet. Men jeg lærte ret hurtigt, at hvis du selv mobbede, så vil du ikke selv blive mobbet. Så jeg blev den, der mobbede i folkeskolen. Da jeg så kom i gymnasiet, droppede jeg alt det nonsens, fortæller 25-årige Christian Navarro til mediet Popsuger.  

@popsugarcelebrity @kirbiejohnson At Popsugar with Kirbie Johnson. Wonderful interview for you guys check it out soon!!

Et opslag delt af Christian Lee Navarro (@christianleenavarro) den

Skuespilleren opdagede, at man nåede ikke langt ved at være den, der ustillede andre mennesker. 

Derfor ændrede han vej. 

- Folk kunne jo ikke lide mig. Hvis du er en nar, så kan folk ikke lide dig. Vi vil jo gerne alle være en del af et sammenhold, så jeg opdagede, at den bedste vej var at stoppe med at være en nar. Være sød og lytte til folk og være empatisk. Det har virket for mig, fortæller skuespiller-godten til det amerikanske medie. 

Hvis du savner karakteren Tony og alle de andre fra "13 Reasons why", mens vi venter på sæson to af den populære serie, kan du se et galleri med dem herunder:

13 reasons why

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close