Hollywood1. maj 2014

Derfor døde Peaches Geldof

Den 25-årige kendis-datter blev fundet død 7. april
Af af
Peaches Geldof døde 7. april - nu er svaret på hvorfor kommet
Peaches Geldof døde 7. april - nu er svaret på hvorfor kommet
 Foto: AOP
Peaches Geldof døde angiveligt af en overdosis. Det forventes at blive annonceret officielt senere i dag ved et pressemøde, skriver det britiske medie Daily Mail.

25-årige Peaches Geldof blev fundet livløs i en lejlighed nær Wrotham, Kent, i England, kort efter klokken halv to om eftermiddagen 7. april - og siden har familie, venner og resten af verden forgæves forsøgt at få svar på, hvad der tog livet af den kun 25-årige mor til to.

LÆS OGSÅ: Peaches Geldof død: Her er svaret på obduktionen

Men nu viser de toksikologiske undersøgelser ifølge det britiske medie, at det var en overdosis heroin, der slog Peaches Geldof ihjel. Samme stof var også årsagen til, at Peaches Geldofs mor, Paula Yates døde i år 2000.

Ved siden af Peaches Geldofs lig blev hendes blot 11 måneder gamle søn, Phaedra, fundet. Dødsfaldet blev umiddelbart beskrevet af britisk politi som 'uventet' og 'pludseligt', men i hjemmet blev der ikke fundet spor, der kunne løse gåden. Heller ikke en obduktion foretaget to dage efter hendes død kunne kaste lys over sagen, og derfor har man nu ventet i spænding på at høre fra de toksikologiske undersøgelser.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/38655d9a22b14526b92cd0a3a31cc770.jpgPeaches Geldof sammen med Phaedra, hendes 11 måneder gamle dreng. Billedet lagde den smukke model på de sociale medier få dage før sin død (Foto: AOP)


I en hjerteskærende meddelelse fra familien udtrykte faren, den legendariske sanger Bob Geldof, 7. april:

- Peaches er død. Vi befinder os i en tilstand, der er større end sorg. Hun var den vildeste, sjoveste, klogeste, vittigste og mest skrupskøre af os alle.

LÆS OGSÅ: Peaches Geldof er fundet død

- At skulle skrive 'var' ødelægger mig. Sikke et smukt barn. Hvordan er det muligt, at vi ikke skal se hende igen? Hvordan er det tåleligt? Vi vil elske og ære hende for evigt. Sikke en sørgelig sætning.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b544de88e41e4634a5c27995bf2f1f7e.jpgBilledet her viser Sir Bob Geldof sammen med sine døtre Pixie (højre) og Peaches (venstre) i 2003. Mandag 7. april kom det frem, at 25-årige Peaches er død (Foto: AOP)


Også Peaches ægtemand, forsangeren i S.C.U.M., Thomas Cohen, udtalte sig kort tid efter, at han havde fået den triste besked om, at hans kones alt for tidlige død:

LÆS OGSÅ: Sådan skal Peaches Geldof begraves

- Min elskede hustru Peaches blev tilbedt af mig selv og hendes to sønner Astala og Phaedra... Vi skal elske hende for evigt. Thomas, Astala og Phaedra Geldof-Cohen.

Peaches Geldof blev bisat 21. april ved en smuk ceremoni St Mary Magdalene & St Lawrence-kirken i byen Davington, hvor hun boede som barn.

Asken af den unge model vil blive spredt i haven i den nedlagte Davington-kloster i byen Faversham, hvor Peaches Geldof legede utallige gange som barn.

Foruden sønnen Phaedra efterlader hun sig også Astala på 20 måneder.

Sponsoreret indhold