Hollywood20. september 2018

Demi Lovatos mor: - I to dage frygtede jeg, hun ville dø

Demi Lovatos mor taler ud om datterens overdosis
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/demi-lovato-19092018.jpg
 (Foto: MEGA)

Den amerikanske sangfugl Demi Lovato var døden nær, da hun i juli tog en overdosis stoffer.

Men det var tæt på, da hun den 24. juli klokken 11.30 blev fundet bevidstløs i sit hjem i Hollywood Hills

Aftenen før havde hun været til fest.

Efter at den 26-årige sangerinde havde festet i West Hollywood til ud på natten den 24. juli kom hun hjem på den anden side af klokken 03. Klokken fire om natten skrev hun en sms til sin pusher og bad ham komme hjem til hende med stoffer.
Pusheren ankom til huset, og i fællesskab klargjorde de et skud af det smertestillende middel Oxycodone, som blev opløst på et stykke sølvpapir med en lighter, hvorefter Demi inhalerede dampene. Ifølge gossip-sitet TMZ's kilder var Demi Lovato begyndt at handle hos pusheren i april i år, og hun var uvidende om, at han købte urene stoffer af lav kvalitet i Mexico. Det skæbnesvangre fix til Demi var tilsyneladende blandet op med Fentanyl - det samme stof, der kostede sangeren Prince livet. Da Demi kort efter at have inhaleret dampene begyndte at få et meget tungt og besværet åndedræt, flygtede pusheren fra stedet og lod Demi ligge hjælpeløs på sin seng.
Her fandt nogle af hendes folk hende klokken 11.30 om formiddagen og fik med nød og næppe reddet hendes liv med en modgift. Nu fortæller hendes mor, Dianna De La Garza, om hvordan hun oplevede datterens overdosis, og de følgende dage, da datteren svævede mellem liv og død på hospitalet. - I to dage vidste jeg ikke, om hun ville overleve, siger moderen ifølge PEOPLE i et interview med Newsmax TV, hvor hun fortæller om den forfærdelige dag, da hun hørte om datterens overdosis. - Jeg begynder bogstaveligt talt at ryste, når jeg tænker tilbage på, hvad der skete den dag, indleder moderen.
https://imgix.seoghoer.dk/dianna-de-la-garza-19092018.jpg

Demi Lovatos mor, Dianna De La Garza, åbner om datterens overdosis. (Foto: Mega)

- Pludselig begynder det at vælte ind med sms'er på min telefon. - Sms'erne var nogenlunde enslydende. 'Jeg har lige hørt de kedelige nyheder, jeg er så ked af det på dine vegne, jeg beder for jeres familie, og jeg beder for Demi', lød det i sms'erne. - Jeg blev dybt chokeret. Jeg tænkte, 'hvad sker der?'. Mit hjerte begyndte at hamre, siger Dianna De La Garza.
Så fik hun et telefonopkald fra Demi Lovatos daværende assistent, Kelsey. - Hun var helt ude af den, som om hun havde været igennem noget forfærdeligt, og hun sagde:'Jeg bliver nødt til at fortælle dig, hvad der sker...du vil høre om det i nyhederne om lidt'. Jeg stoppede hendes talestrøm og sagde, 'Kelsey, fortæl mig, hvad det er der sker', fortæller moderen. - De næste ord, der kom ud af Kelseys mund, er ord, der er så forfærdelige at høre som forælder. Hun sagde, at Demi havde taget en overdosis. Jeg var i chok og vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Det var noget, jeg aldrig troede jeg som mor skulle komme til høre om nogen af mine børn, siger Dianna De La garza. Moderen var bange og turde næsten ikke spørge til datterens tilstand. - Jeg spurgte Kelsey, 'er hun ok?'. Der blev kortvarigt stille i den anden ende af telefonen. 'Hun er ved bevidsthed, men hun siger ikke noget', svarede assistenten. Så vidste jeg, at den var gal, siger Dianna De La Garza.
- Jeg var så bange, men forsøgte samtidig at vise styrke og være stærk for Demi og hendes søstre og for familien derhjemme. Jeg føler, at hun alene er i live på grund af de millioner af bønner, der blev bedt for hende den dag, siger Dianna De La Garza i det følelsesladede interview. Hun takker lægerne på hospitalet Cedars-Sinai for at have reddet datterens liv. - Demi har det rigtig godt. Hun er glad og sund og arbejder hårdt på at forblive clean og får al den hjælp, hun har behov for. Det varmer mit hjerte og opmuntrer mig med henblik på Demis fremtid, siger moderen.

Sponsoreret indhold