Stoffet der næsten slog Demi Lovato ihjel var det samme, der dræbte Prince

Stoffet der næsten slog Demi ihjel var det samme der dræbte Prince.

Stoffet der næsten slog Demi ihjel var det samme der dræbte Prince.

Foto: All Over Press

 
 
Den 25-årige amerikanske sangerinde Demi Lovato var nær død af en overdosis den 24. juli i år.
 
Nu fortæller kilder til nyhedssitet TMZ, at det var 'dårlige' stoffer blandet op med præparatet fentanyl, der var ved at slå den populære sangerinde i hjel.
 
 
Fentanyl i kombination med Vicodin slog i sin tid verdensstjernen Prince ihjel, da han døde af en overdosis tilbage i 2016.
 
TMZ har talt med kilder tæt på Demi Lovato og kan fortælle hvordan Demi endte med at ligge alene i sit hjem tæt på døden den 24. juli.
 
 
Efter at Demi havde festet i West Hollywood til ud på natten den 24. juli kom hun hjem på den anden side af klokken 03.
 
Klokken fire om natten skrev hun en sms til sin pusher og bad ham komme hjem til hende med stoffer.
 
Pusheren ankom til huset, og i fællesskab klargjorde de et skud af det smertestillende middel Oxycodone, som blev opløst på et stykke sølvpapir med en lighter, hvorefter Demi inhalerede dampene.
 
Ifølge TMZ's kilder var Demi Lovato begyndt at handle hos pusheren i april i år, og hun var uvidende om, at han købte urene stoffer af lav kvalitet i Mexico.
 
 
Det skæbnesvangre fix til Demi var tilsyneladende blandet op med Fentanyl, der kostede Prince livet.
 

Prince døde af en overdosis Vicodin blandet med Fentanyl. (Foto: All Over Press)
 
Da Demi kort efter at have inhaleret dampene begyndte at få et meget tungt og besværet åndedræt, flygtede pusheren fra stedet og lod Demi ligge hjælpeløs på sin seng.
 
Her fandt nogle af hendes folk hende klokken 11.30 om formiddagen og fik med nød og næppe reddet hendes liv med en modgift.
 
 
Demi Lovato var efter sin overdosis indlagt i godt to uger, inden hun den 4. august tog direkte fra hospitalet til en afvænningsklinik.
 
Fredag i sidste uge fløj hun sammen med sin mor til Chicago for at opsøge en misbrugsekspert, men ellers er det planen at blive på afvænningsklinikken i mindst 30 dage. Der er dog ikke sat en egentlig bagkant på opholdet, og hun vil ikke forcere en udskrivelse - denne gang skal det være.

Indlæggelsen betyder også, at hun udskyder resten af den koncertturné, der skulle have bragt hende til Mexico sidst i september og til Sydamerika så sent som i november, så alt peger i retning af, at Demi Lovato virkelig lægger sig i selen for at pleje sig selv mindst året ud.

Venner og familie har støttet op om den 25-årige sanger, der først på ugen satte ord på sin overdosis.

 

Et opslag delt af Demi Lovato (@ddlovato) den

 
- Jeg har altid været åben omkring min afhængighed. Jeg har lært, at denne sygdom ikke forsvinder eller aftager med tiden. Det er noget, jeg skal blive ved med at kæmpe imod, og jeg er ikke nået i mål endnu, skrev Lovato på Instagram.
 
Efter at have takket gud for at have holdt hende i live, rettede hun fokus mod sine fans.
 
- Jeg er jer for evigt taknemmelig for jeres kærlighed og støtte i denne tid. Jeres positive tanker og bønner har hjulpet mig med at komme igennem denne svære tid, skrev Demi Lovato til sine fans.
 
- Jeg vil takke min familie, mit team og personalet på Cedars-Sinai, som har været ved min side under hele forløbet, og uden hvem jeg ikke ville kunne skrive dette brev til jer.
 
 
- Nu har jeg brug for tid til at komme mig og fokusere på at forblive clean på vej mod min helbredelse. Jeg vil aldrig gelmme jeres kærlighed, og jeg ser frem til den dag, hvor jeg kan sige, at jeg er kommet ud på den anden side.
 
- Jeg bliver ved med at kæmpe, sluttede Demi Lovato sit rørende indlæg.
 
Og nogle af dem, der står klar til at hjælpe er Demi Lovatos nære veninde talkshowværten Ellen Degeneres og hendes hustru Portia de Rossi.
 
Det skriver OK Magazine.
 
Ellen og Portia er knust over Demi Lovatos overdosis og tilbagefald.
 
- Ellen vil gøre alt for at hjælpe Demi, og de har tilbudt hende, at hun, når hun bliver udskrevet fra afvæninngsklinikken, kan flytte ind i deres hus ved stranden i Santa Barbara langt væk fra presset og fristelserne i Hollywood, siger en kilde til OK Magazine.
 
Parret har også tilbudt Demi, at hun simpelthen kan flytte ind hos parret, hvis hun hellere vil have mennesker omkring sig.
 
Portia de Rossi har tilsyneladende en privat uddannelse inden for terapi og har i tilgift til husly tilbudt Demi Lovato terapi efter udskrivelsen.
 
- Demi har endnu ikke offentligt tilkendegivet, om hun vil tage imod Ellens og Portias generøse tilbud, men nu ved hun, at hun er omgivet af gode mennesker, der vil hende det bedste, siger kilden til OK Magazine.
 
Hver eneste dag har været en kamp for Demi Lovato, der indtil tidligere i år havde været stoffri i seks år. 

Men sangerinden faldt igen, og i forrige uge kulminerede hendes misbrug, da hun blev indlagt, efter hun havde taget en overdosis af et endnu ukendt stof.

I går fortalte en af hendes venner, at de seneste seks år har været en hård kamp for Lovato

Det er blandt andet det faktum, at Demi hurtigt blev udråbt som en rollemodel for sine unge fans, der gjorde, at hun måtte kæmpe ekstra hårdt. 

- Demi havde aldrig lyst til at være en rollemodel. Hendes seks år som ædru har været en kamp hver dag. Efter hun blev clean, var hendes management virkelig hårde ved hende, og behandlede hende som var hun et lille barn. Det er hårdt at have alles øjne på dig hele tiden, fortalte vennen til ugebladet People

Demi har tidligere kæmpet med et misbrug, og inden hun altså faldt i igen for et par måneder siden, havde hun været clean i mere end seks år

- Jeg er så stolt af mig selv, og jeg kunne ikke have gjort det uden gud, min familie, venner og alle andre, der har støttet mig. Jeg føler mig ydmyg og glad i dag, skrev hun sidste år på Instagram.

Det har tidligere været fremme, at det var en heroin-overdosis, der var skyld i Demis indlæggelse, men det er siden blevet afkræftet af hendes management.

- Hendes familie vil gerne takke alle for kærligheden, bønnerne og støtten. Nogle af informationerne er usande, og de beder indtrængende om privatliv og ingen spekulationer, da hendes helbred er det vigtigste lige nu, skrev hendes familie i en pressemeddelelse, der blev sendt ud via hendes management. 

Se flere billeder af Demi i galleriet herunder:

Demi Lovato i badedragt

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close