Hollywood 10. august 2018

Demi Lovato skal være indlagt mindst en måned

Ellen Degeneres har tilbudt Demi Lovato støtte og husly, når sangeren forlader afvænningsklinik
Foto: All Over Press

 

Sangerinden Demi Lovato, der i juli blev indlagt efter en overdosis, har angiveligt sat sig for, at hun nu for alvor vil gøre en lang, helhjertet indsats for at kvitte sit stofmisbrug og forblive clean.

Hun blev udskrevet fra hospitalet Cedars-Sinai lørdag den 4. august og tog direkte på afvænningsklinik.

Ifølge TMZ er hun tjekket ind på en af USAs absolut bedste afvænningsklinikker.

Og Demi Lovato har planer om at blive der i mindst 30 dage, men der er ikke sat en egentlig bagkant på opholdet, og hun vil ikke forcere en udskrivelse - denne gang skal det være.

Indlæggelsen betyder også, at hun udskyder resten af den koncertturné, der skulle have bragt hende til Mexico sidst i september og til Sydamerika så sent som i november, så alt peger i retning af, at Demi Lovato virkelig lægger sig i selen for at pleje sig selv mindst året ud.

Venner og familie har støttet op om den 25-årige sanger, der først på ugen satte ord på sin overdosis.

Et opslag delt af Demi Lovato (@ddlovato) den

- Jeg har altid været åben omkring min afhængighed. Jeg har lært, at denne sygdom ikke forsvinder eller aftager med tiden. Det er noget, jeg skal blive ved med at kæmpe imod, og jeg er ikke nået i mål endnu, skrev Lovato på Instagram.   Efter at have takket gud for at have holdt hende i live, rettede hun fokus mod sine fans.   - Jeg er jer for evigt taknemmelig for jeres kærlighed og støtte i denne tid. Jeres positive tanker og bønner har hjulpet mig med at komme igennem denne svære tid, skrev Demi Lovato til sine fans.   - Jeg vil takke min familie, mit team og personalet på Cedars-Sinai, som har været ved min side under hele forløbet, og uden hvem jeg ikke ville kunne skrive dette brev til jer.  
  - Nu har jeg brug for tid til at komme mig og fokusere på at forblive clean på vej mod min helbredelse. Jeg vil aldrig gelmme jeres kærlighed, og jeg ser frem til den dag, hvor jeg kan sige, at jeg er kommet ud på den anden side.   - Jeg bliver ved med at kæmpe, sluttede Demi Lovato sit rørende indlæg.   Og nogle af dem, der står klar til at hjælpe er Demi Lovatos nære veninde talkshowværten Ellen Degeneres og hendes hustru Portia de Rossi.   Det skriver OK Magazine.   Ellen og Portia er knust over Demi Lovatos overdosis og tilbagefald.   - Ellen vil gøre alt for at hjælpe Demi, og de har tilbudt hende, at hun, når hun bliver udskrevet fra afvæninngsklinikken, kan flytte ind i deres hus ved stranden i Santa Barbara langt væk fra presset og fristelserne i Hollywood, siger en kilde til OK Magazine.   Parret har også tilbudt Demi, at hun simpelthen kan flytte ind hos parret, hvis hun hellere vil have mennesker omkring sig.   Portia de Rossi har tilsyneladende en privat uddannelse inden for terapi og har i tilgift til husly tilbudt Demi Lovato terapi efter udskrivelsen.   - Demi har endnu ikke offentligt tilkendegivet, om hun vil tage imod Ellens og Portias generøse tilbud, men nu ved hun, at hun er omgivet af gode mennesker, der vil hende det bedste, siger kilden til OK Magazine.  
  Hver eneste dag har været en kamp for Demi Lovato, der indtil tidligere i år havde været stoffri i seks år. 

Men sangerinden faldt igen, og i forrige uge kulminerede hendes misbrug, da hun blev indlagt, efter hun havde taget en overdosis af et endnu ukendt stof.

I går fortalte en af hendes venner, at de seneste seks år har været en hård kamp for Lovato

Det er blandt andet det faktum, at Demi hurtigt blev udråbt som en rollemodel for sine unge fans, der gjorde, at hun måtte kæmpe ekstra hårdt. 

- Demi havde aldrig lyst til at være en rollemodel. Hendes seks år som ædru har været en kamp hver dag. Efter hun blev clean, var hendes management virkelig hårde ved hende, og behandlede hende som var hun et lille barn. Det er hårdt at have alles øjne på dig hele tiden, fortalte vennen til ugebladet People

Demi har tidligere kæmpet med et misbrug, og inden hun altså faldt i igen for et par måneder siden, havde hun været clean i mere end seks år

- Jeg er så stolt af mig selv, og jeg kunne ikke have gjort det uden gud, min familie, venner og alle andre, der har støttet mig. Jeg føler mig ydmyg og glad i dag, skrev hun sidste år på Instagram.

Det har tidligere været fremme, at det var en heroin-overdosis, der var skyld i Demis indlæggelse, men det er siden blevet afkræftet af hendes management.

- Hendes familie vil gerne takke alle for kærligheden, bønnerne og støtten. Nogle af informationerne er usande, og de beder indtrængende om privatliv og ingen spekulationer, da hendes helbred er det vigtigste lige nu, skrev hendes familie i en pressemeddelelse, der blev sendt ud via hendes management. 

Se flere billeder af Demi i galleriet herunder:

Demi Lovato ved poolen i Miami

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold