Hollywood24. juli 2017

Charlie Sheens film om 11. september får MASSIV kritik

Senere på året får en ny film om terrorangrebet 11. september 2001 premiere. Filmen ”9/11”har blandt andre Charlie Sheen og Whoopi Goldberg i hovedrollerne, og selv om den endnu ikke har ramt det store lærred, har den allerede fået en del omtale: Folk er nemlig ikke tilfredse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/charlie_sheen.jpg
 (Foto: YouTube)

Der er blevet lavet en lang række film, der alle skildrer det værste terrorangreb i USA's historie: Angrebet mod New York og Pentagon den 11. september 2001.

Og til efteråret rammer en ny film det store lærred. Her får filmen ”9/11” – med blandt andre Charlie Sheen og Whoopi Goldberg i hovedrollerne – premiere.

Selv om filmen endnu ikke har ramt det store lærred, har den allerede fået en del omtale. For mange har kun kritiske ord til overs for den kommende katastrofefilm.

Kritikken handler især om, at produktionsholdet bag ”9/11” har valgt at caste den skandaleombruste Charlie Sheen i den bærende hovedrolle. Mange finder det også til grin, at en af de andre hovedrolleindehavere er komikeren Whoopi Goldberg, der mest kendes for useriøse roller i komediefilm.

Læs historien "Tania Head: 11. septembers største løgner" her

Filmen, der får amerikansk premiere til september, følger fem personer, der befinder sig i en elevator i World Trade Center, da det kaprede passagerfly brager ind i bygningen tidligt om morgenen den 11. september 2001.

Charlie Sheen spiller rollen som én af de fem indespærrede i elevatoren, mens Whoopi Goldberg spiller kvinden, der arbejder i elevatorfirmaets hjælpecenter.

51-årige Charlie Sheen har flere gange udtalt sig offentligt om terrorangrebet mod USA. Han påstår hårdnakket, at angrebet var planlagt af den amerikanske regering, og at han derfor mener, at ”den officielle 11. september-forklaring er falsk”.

Derfor mener mange filmkritikere, at det er yderst kritisabelt, at han har hovedrollen i den kommende katastrofefilm.

Læs historien "Tania Head: 11. septembers største løgner" her

I november 2015 stod Charlie Sheen frem på amerikansk TV og afslørede, at han havde HIV.

Det skete efter en uge, hvor flere amerikanske medier havde fortalt, ”at en stor Hollywood-stjerne, der har haft intime forhold med blandt andre en Oscar-vindende skuespillerinde, er testet positiv for HIV”.

Det viste sig altså at være Charlie Sheen, der på direkte TV dog forsikrede, at han – med egne ord – ”umuligt” kunne have smittet andre.

Charlie Sheen er nemlig i medicinsk behandling for sin HIV-smitte og har været det de sidste fire år, da han i november 2015 stod frem.

Det betyder, at virussen ikke kan spores i hans blod – og at det næsten er umuligt at smitte andre.

Læs historien "Tania Head: 11. septembers største løgner" her

- Jeg har haft ubeskyttet sex med to, men de var advaret og er nu under kontrol hos min læge, sagde Charlie Sheen i november 2015 på direkte TV.

Skuespilleren kom også ind på den skæbnesvangre dag, hvor hans liv tog en kølbøtte.

- Jeg blev diagnosticeret for fire år siden. Jeg blev hastet til hospitalet, da jeg vågnede i sengen dynget i sved med hovedpine. Jeg troede, det var en hjernetumor. Jeg troede, det var slut, sagde Charlie Sheen på direkte TV tirsdag morgen amerikansk tid.

Du kan se en trailer for hans film herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold