Hollywood10. april 2016

Jubii! Bridget er tilbage – se første trailer for ”Bridget Jones' Baby” her

Til september får den tredje film om Bridget Jones premiere – og nu er den første trailer ude. Se den lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bridget_jones_baby_trailer.jpg

Hvis du har savnet at følge med i Bridget Jones’ til tider kaotiske liv, glæder du dig efter alt at dømme til september. Her får vi nemlig langt om længe et gensyn med den til tider kluntede og altid kærlighedshungrende Bridget.

Og i slutningen af marts kom så endelig den første trailer for filmen – og selv om Bridget Jones har rundet 40 år, har hun stadig ikke helt styr på kærlighedslivet.

Du kan se traileren for filmen i bunden af denne artikel.

Bridget (spillet af Renée Zellweger) har i tredje film – ”Bridget Jones’ Baby” slået op med Mark Darcy (spillet af Colin Firth) og hendes drøm om at ”leve lykkeligt til mine dages ende” er ikke gået helt efter planen.

Nu hvor hun er blevet 40 år og lidt til og single igen, har Bridget besluttet sig for at fokusere på topjobbet som nyhedsproducer og bruge tiden sammen med både gamle og nye venner. For en gangs skyld har Bridget fuldstændig styr på alting. Hvad kan gå galt?

Men Bridgets kærlighedsliv tager en uventet drejning, da hun møder den uimodståeligeamerikaner Jack (Dempsey), som er alt, hvad Darcy ikke er. Skæbnen vil dog, at Bridget bliver gravid.

Der er dog bare et lille problem.

Bridget ved kun med 50 procents sikkerhed, hvem faderen er.

I den længe ventede tredje film i ”Bridget Jones”-serien, kan man også opleve Oscar®-vinderen Emma Thompson og ingen ringere end hitsangeren Ed Sheran. Tim Bevan og Eric Fellner fra Working Title producerer sammen med Debra Hayward.

Filmen får dansk premiere 15. september. Indtil da kan du se traileren for filmen herunder:

Og her har vi samlet et galleri, hvor du kan se Renée Zellweger, der må siges at have gennemgået noget af en forvandling de seneste år:

Se billederne: Renée Zellwegers VILDE forvandling

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_29.png

Sponsoreret indhold