Hollywood1. april 2008

RENÉE ZELLWEGER: BRIDGET JONES SOM MOR

Skuespillerinden, der blev stjerne som den klumsede og lidt for tykke Bridget, er interesseret i at lave en tredje film om singlepigen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/renee-og-george-stort-jpg.jpg

Renée Zellweger siger gerne ja til at lave en "Bridget Jones 3" - og gerne én, hvor Bridget bliver mor, afslører smukke Renée. Skuespillerinden fik sit store gennembrud med filmen "Bridget Jones' dagbog" og havde også stor succes med efterfølgeren "Bridget Jones: På renden af fornuft".

- Hvis det passede ind i mit liv, og hvis det var en spændende rolle, så ville jeg klart gøre det. Men det kommer jo også an på, om forfatteren skriver en bog mere, siger hun.
Begge filmene er baseret på forfatteren Helen Fieldings bøger om den kiksede singlepige, der kæmper for kærligheden og imod kiloene.

- Jeg gad også godt læse, hvordan Bridget har haft det siden sidst. Det kunne være sjovt, hvis hun tog til Los Angeles og fik et barn. Det ville være så morsomt, griner Renée Zellweger.

Privat slås skuespilleren også med kærligheden. Hun har blandt andet været kæreste med skuespillerkollegaen Jim Carrey og var ganske kort tid gift med countrysangeren Kenny Chesney i 2005. Ægteskabet blev dog annulleret efter kun syv måneder.
Hun er gode venner med George Clooney - så gode, at der har været spekulationer om, hvorvidt de to havde mere end venskabelige følelser for hinanden.

Men til det siger Renée Zellweger, at hun aldrig ville gå ud med George Clooney, fordi hun ikke vil ødelægge deres venskab.
- Vi har det så fedt sammen, og vi har et godt forhold. Der var nogle, der spurgte George, om vi gik ud, og til det svarede han "nej, vi har jo været gift rundt regnet 27 år nu".

Sponsoreret indhold