Hollywood26. november 2015

Ed Sheeran bekræfter rolle i ny Bridget Jones-film

Ed Sheeran lægger beviset frem på nettet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ed-sheeran-bekraefter-rolle-i-ny-bridget-jones-film-baby.jpg
 Foto: All Over

Når vi for tredje gang skal identificere os med Bridget Jones' dumheder, bliver det i selskab med "Thinking Out Loud"-sangeren Ed Sheeran.

Det rødhårede talent bekræfter nemlig, at han har en skuespillertjans i den kommende film "Bridget Jones' baby", der har premiere den 15. september næste år.

- Jeg har brugt dagen på at være skuespiller i den nye Bridget Jones-film. Jeg elskede det, og I kommer også til at elske det, skriver Ed Sheeran til et billede af sig selv og Renée Zellweger, som han har delt på sin Instagram-profil.

Du kan se billedet her:

Spent the day being an actor in the new Bridget Jones movie. Loved it, you're gonna love it too. Photo by @gregwilliamsphotography @workingtitlefilms #bridgetjones and #bridgetjonesbaby

Et billede slået op af @teddysphotos den

23. Nov 2015 kl. 8:10 PST

Desværre afslører Ed Sheeran ikke, om der er tale om en rolle som en fiktiv karakter, eller om stjernen skal spille sig selv. Tidligere rygter tyder dog på det sidste.

Rygterne om Eds medvirken i den tredje Bridget Jones-film begyndte nemlig i august, da et filmhold blev set til en af hans koncerter. Det var i Croke Park i Dublin, og blandt publikum var en kvinde, der lignede Renée Zellweger.

Tv-programmet "The Bastard Executioner", som Ed Sheeran skulle have haft sin første rigtige rolle i, er netop blevet droppet, men nu kan fans altså i stedet glæde sig til at se ham i "Bridget Jones' baby" til september.

- Publikum har talt, og desværre siger de "tjah", fortæller Kurt Sutter, der stod bag lukningen af middelalderserien.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold