Hollywood9. juni 2015

Brangelina: Ferie på økonomiklasse

Rejsende i LAX og Paris de Gaulle spærrede øjnene op, da de pludselig så "Mr. and Mrs. Smith" trave gennem de travle mega-lufthavne med seks unger.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.15036185.jpg
 Foto: All Over

Når man er til sammen har en formue på knap 3 milliarder kroner - flyver man så på økonomi-klasse? Tilsyneladende hvis man hedder Brad Pitt og Angelina Jolie.

Forleden tog de alle seks unger med til Los Angeles International, hvor de boardede et Air France fly til de Gaulle-lufthavnen i den franske hovedstad.

Da de efter den ti timer lange tur ankom, smuttede de i transit til et mindre AF-fly med destinationen Nice Cote d'Azur. Denne gang på økonomiklasse. Således opserverede medpassagerer det sten-rige Hollywood-par på "monkey-class".

Børnene Maddox, 13, Pax på 11, Zahara, 10, Shiloh på ni og tvillingerne Knox og Vivienne på seks år virkede nærmest som om, at det var en ganske almindelig tur.

Men normalt flyver parret på en ganske anderledes og langt mere komfortabel måde. "Brangelina" bliver nemlig anslået til at have en formue på 425 millioner dollar - og derfor chartrer de normalt privatfly, når de rejser. Eller i mindste på First Class.

Historien melder dog ikke noget om, hvorfor parret valgte at flyve til Frankrig som "hr. og fru. hamburger". Et forsigtigt gæk er, at de måske ville vise ungerne, hvordan ganske almindelige amerikanere ferierer, når de tager til Europa.

Brad, 51, og Angelina, 40, ejer et fransk slot - og mon ikke det var endedestinationen for den stenrige familie.

Sponsoreret indhold