Brad Pitt sætter Jolie på plads

Brad Pitt og Angeline Jolie har dannet par siden 2005, men valgte først at blive gift tidligere i år

Brad Pitt og Angeline Jolie har dannet par siden 2005, men valgte først at blive gift tidligere i år

Foto: All Over PressBrad Pitt er stadig kongen på slottet hjemme hos familien Pitt/Jolie. Det understreger den 50-årige skuespiller, efter at hans kone, skuespillerinden Angelina Jolie, tidligere i oktober blev slået til ridder af det britiske kongehus.

- Jeg er stadig chefen i huset derhjemme. Vi har stadig vores egen hakkeorden, siger Pitt om sin hustru, som han nu kan kalde Dame Angelina Jolie.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt med utraditionel date

Jolie modtog den fine orden for sit enestående humanitære arbejde i kampen for at stoppe voldtægter i krigshærgede områder. Hun er den første ikke-britiske kvinde, der modtager titlen - endda i en forholdsvis ung alder som 39-årig.

- At modtage denne ærefulde titel i forbindelse med udenrigspolitiske anliggender betyder enormt meget for mig, og det er det, jeg ønsker at dedikere resten af mit arbejdsliv til, lød det efterfølgende fra den nyslåede ridder.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt: Fik mit første våben som 6-årig

Derfor var det også en meget stolt gemal, der pænt måtte vente udenfor Dronningens værelse med parrets seks børn, mens Jolie modtog hæderen.

- Det var en kæmpe fornøjelse og helt sikkert noget til historiebøgerne. Det er en kæmpe ære for Angie og noget, vi aldrig nogensinde vil glemme, lød det fra Pitt.

Brad Pitt og Angelina Jolie blev i sommer gift efter ni års forhold. Parret har sammen seks børn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close