Hollywood16. maj 2014

Angelina får kreativ gave af Brad og børnene

Hollywood-stjerner fejrer også mors dag, og med dagen følger tilsyneladende gaver af den ekstravagante slags.
Angelina Jolie fik en anderledes gave fra sine børn.
Angelina Jolie fik en anderledes gave fra sine børn.
 Foto: AOP

Således tegnede Angelina Jolies søn Knox et billede af sin mor som den onde dronning fra filmen "Maleficent", der er Jolies seneste rolle.LÆS OGSÅ: Angelina Jolie: Scorer kassenBagefter blev billedet lavet om til en guldring med hjælp fra Knox' far, Brad Pitt.

- Brad er virkelig god til at være kreativ med børnene, og de lavede en masse ting, blandt andet pudder og notesbøger. Knoxy tegnede et billede af "Maleficent", som de lavede om til en ring, fortæller skuespilleren til People.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8fa635f1013d4d748a77ce205207502f.jpg

Angelina Jolie med to af parrets i alt seks børn (Foto: AOP)Den 38-årige Angelina Jolie er forlovet med skuespilleren Brad Pitt, og sammen har parret børnene Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox og Vivienne.

Parret planlægger i øjeblikket bryllupet og har udtalt, at de tager børnene med på råd, når temaet for den store dag skal findes.LÆS OGSÅ: Angelina Jolie springer ud som mandAngelina Jolie er blevet hædret med adskillige priser for sit arbejde og har blandt andet vundet en Oscar for sin rolle i filmen "Girl, Interrupted". Desuden er Jolie kendt for sit omfattende humanitære arbejde.

Newspaq

Sponsoreret indhold