Hollywood 24. juli 2017

Blac Chyna har fundet sig en ny fyr

Realitystjernen Blac Chyna er begyndt at date rapperen Mechie
Foto: All Over

Blac Chyna er tydeligvis kommet sig helt over bruddet fra Rob Kardashian tidligere i år, ligesom den verserende retssag heller ikke sætter en stopper for hendes kærlighedsliv.

Chyna har nemlig kastet sin kærlighed på en ny fyr, og som sædvanlig har hun fundet en kendisfyr.

Det er nemlig rapperen Mechie, som Blac har kastet sin kærlighed på. Og den seneste uge har hun vist ham frem i byen og på flere shoppingture.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mechie er ifølge Daily Mail venner med Drake og Rick Ross, ligesom han tidligere har været opvarmning for rapperen Meek Mills.

Du kan se billeder af Chyna og Mechie i galleriet herunder:

Artiklen fortsætter efter galleriet

Blac Chyna og rapperen Mechie

Det er ikke mange uger siden, at Blac Chyna blev udsat fra hævnporno fra sin eksforlovede Rob Kardashian, der i et overordentligt vredesudbrud valgte at dele flere nøgenbilleder af hende.

Efterfølgende har Rob blandt andet fået forbud mod at nærme sig Chyna, ligesom han har hyret stjerneadvokaten Robert Shapiro til at forsvare sig.

Han har også brug for en god advokat. Blac Chyna har nemlig anklaget ham for hustruvold.

- 8. april, 2017, slog Rob Kardashian mig i siden, så jeg væltede, og det efterlod et blåt mærke. Jeg havde svært ved at gå efter det. Jeg flygtede til mit soveværelse og låste døren. Rob var så meget ude af kontrol, at han ødelagde hængslerne på min dør, fortalte Chyna i retten tidligere på måneden.

Ligeledes har Chyna givet et stort interview til "Good morning America", hvor hun har fortalte om forholdet til Rob.

- Jeg blev selvfølgelig knust. Hvordan kan han finde på at poste sådan nogle billeder af et andet menneske? Jeg var helt chokeret. Jeg stolede på ham. Jeg betroede mig til ham. Jeg følte mig endda tryg ved at sende de her billeder til ham og tale med ham om personlige ting. Jeg føler mig virkelig forrådt, fortalte hun i interviewet.

Er Chyna uskyldsren?

Men måske er Chyna slet ikke så uskyldig og det offer, som hun prøver at gøre sig selv til.

I hvert fald ikke, hvis man skal tro på hendes ekskæreste Pilot Jones. I sidste uge var han nemlig ude og fortælle, hvordan Chyna er en mester i manipulation.

- Hun er ikke bare en lille mobber, for hun mobbede mig tydeligvis - Der er ikke noget "lille" over det. Det faktum, at hun prøvede at intimidere mig via de sociale medier, føler jeg ikke er okay. De her sociale medier bliver brugt til at chikanere folk. Jeg blev outed(skubbet ud af skabet, red.) på de sociale medier, fortalte Pilot i interviewet.

Familien blander sig

Siden sagen mellem Rob Kardashian og Blac Chyna startede den 5. juli, har der været mere end almindeligt stille fra Kardashian-lejren. Kris Jenner har opholdt sig i Frankrig, mens Robs fem søstre har forholdt sig tavse i striden mellem ham og Chyna.

En der dog har blandet sig er Caitlyn Jenner, der udtalte sig, da hun besøgte talkshowet "The View".

- Jeg ved ikke med hele denne Blac Chyna/Rob-ting. Rob var dum, fordi han gjorde det, og han har lidt sagt undskyld. Jeg har aldrig haft den store kontakt. Jeg har aldrig mødt Blac Chyna. Jeg har aldrig mødt barnet. Rob og jeg har ikke rigtigt haft en seriøs samtale de sidste par år, fortalte Caitlyn da hun besøgte programmet.

Men det skulle hun nok ikke have gjort, for det fik Blac Chynas mor, Tokyo Toni, til at rase.

- Med alle de penge du har, få en stemmetræner, og så skal jeg nok blive færdig med din motherfucking ass. Du taler om din søn og siger han er dum, når du i virkeligheden burde sige noget opmuntrende, og du lyver og siger, at du ikke kender Blac Chyna, sagde Tokyo Toni i en video på Instagram, hvor hun også angreb Caitlyn i forbindelse med hendes kønsskifte. Blandt andet sagde Tokyo Toni, at Caitlyn har "store boller og en lille pik".

Sponsoreret indhold