Caitlyn blander sig i krigen mellem Rob og Chyna

Foto: All Over

Rob Kardashian er derude, hvor han ikke kan bunde, efter han i sidste uge delte pornografiske billeder af ekskæresten Blac Chyna

Nu vælger Caitlyn Jenner så at blande sig i krigen, og det selvom hun ikke har talt med Rob Kardashian i flere år. 

Det skriver E!Online

- Jeg ved ikke med hele denne Blac Chyna/Rob-ting. Rob var dum, fordi han gjorde det, og han har lidt sagt undskyld, sagde Caitlyn i fredags, da hun besøgte det amerikanske talk-show "The View". 

Men det virker lidt mærkeligt, at hun vælger at give sit besyv med i sagen. For efterfølgende fortalte hun, at hun faktisk ikke har talt med Rob i en del år. 

- Jeg har aldrig haft den store kontakt. Jeg har aldrig mødt Blac Chyna. Jeg har aldrig mødt barnet. Rob og jeg har ikke rigtigt haft en seriøs samtale de sidste par år, fortæller Caitlyn i programmet. 

Hele sagen mellem Rob Kardashian og Blac Chyna startede, da han valgte at komme med en lang række beskyldninger mod Blac Chyna, samtidig med at han delte nøgenbilleder af hende både på Instagram og på Twitter

Siden har han fået et polititilhold mod hende, så han ikke længere må nærme sig Blac Chyna. Ligesom at datteren Dream nu bliver fragtet mellem sine to hjem ved hjælp af en barnepige. 

Den undskyldning, som Caitlyn Jenner omtalte i "The View" forleden, kommer dog heller ikke rigtigt fra Rob selv. Undskyldningen kom nemlig fra hans advokat Robert Shapiro i mandags, da Blac Chyna var i retten mod Rob. Rob havde dog valgt ikke selv at møde op. 

Blac Chynas advokater har svoret, at de vil tage sagen hele vejen igennem retssystemet, og får de held med det, så kan Rob se frem til at skulle betale en kæmpebøde, og i værste fald at skulle en tur i fængsel

Mens Rob Kardashian har været forholdsvist tavs efter skandalen begyndte at rulle, så har Blac Chyna været mere åbenmundet. Hun har blandt andet givet et stort interview til morgenshowet "Good Morning America"

- Jeg blev selvfølgelig knust. Hvordan kan han finde på at poste sådan nogle billeder af et andet menneske? Jeg var helt chokeret. Jeg stolede på ham. Jeg betroede mig til ham. Jeg følte mig endda tryg ved at sende de her billeder til ham og tale med ham om personlige ting. Jeg føler mig virkelig forrådt, fortalte hun, da hun besøgte showet

Du kan se billeder af Blac Chyna og Rob fra dengang, hvor alt stadig var fryd og gammen, i galleriet herunder

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close