Så er der krig: Chynas mor sviner Caitlyn Jenner

Foto: All Over

Dramaet mellem Blac Chyna og Rob Kardashian bliver ved med at nå nye højder. 

I sidste uge valgte Caitlyn Jenner at blande sig, men det skulle hun nok ikke have gjort. 

- Jeg ved ikke med hele denne Blac Chyna/Rob-ting. Rob var dum, fordi han gjorde det, og han har lidt sagt undskyld, sagde Caitlyn i fredags, da hun besøgte det amerikanske talk-show "The View"

Men Caitlyn skulle nok have blandet sig udenom, i hvert fald hvis det står til Blac Chynas mor, Tokyo Toni. 

Tokyo Toni er nemlig rasende, og har derfor lagt en video på nettet, som hun sidenhen har fjernet igen. Heldigvis er cyberspace ikke det nemmeste sted at blive glemt, så videoen florerer allerede rundt mange andre steder.

Her ser man Tokyo Toni, der virkelig går til den og sviner Caitlyn til. 

- Med alle de penge du har, få en stemmetræner, og så skal jeg nok blive færdig med din motherfucking ass. Du taler om din søn og siger han er dum, når du i virkeligheden burde sige noget opmuntrende, og du lyver og siger, at du ikke kender Blac Chyna, siger Tokyo Toni i videoen, hvor hun også angriber Caitlyn i forbindelse med hendes kønsskifte. Blandt andet siger Tokyo Toni, at Caitlyn har "store boller og en lille pik". 

Artiklen fortsætter efter videoen

Hele sagen mellem Rob Kardashian og Blac Chyna startede for snart to uger siden, da Rob valgte at komme med en lang række beskyldninger mod Blac Chyna, samtidig med at han delte nøgenbilleder af hende både på Instagram og på Twitter. Noget det meget hurtigt gjorde, at han blev udelukket fra de to medier. 

Siden har han fået et polititilhold mod Blac Chyna, så han ikke længere må nærme sig hende. Ligesom at datteren Dream nu bliver fragtet mellem sine to hjem ved hjælp af en barnepige. 

Den undskyldning, som Caitlyn Jenner omtalte i "The View" forleden, kommer dog heller ikke rigtigt fra Rob selv. Undskyldningen kom nemlig fra hans advokat Robert Shapiro i mandags, da Blac Chyna var i retten mod Rob. Rob havde dog valgt ikke selv at møde op. 

Blac Chynas advokater har svoret, at de vil tage sagen hele vejen igennem retssystemet, og får de held med det, så kan Rob se frem til at skulle betale en kæmpebøde, og i værste fald at skulle en tur i fængsel

Mens Rob Kardashian har været forholdsvist tavs efter skandalen begyndte at rulle, så har Blac Chyna været meget åbenmundet. Hun har blandt andet givet et stort interview til morgenshowet "Good Morning America"

- Jeg blev selvfølgelig knust. Hvordan kan han finde på at poste sådan nogle billeder af et andet menneske? Jeg var helt chokeret. Jeg stolede på ham. Jeg betroede mig til ham. Jeg følte mig endda tryg ved at sende de her billeder til ham og tale med ham om personlige ting. Jeg føler mig virkelig forrådt, fortalte hun, da hun besøgte showet
 
Du kan se flere billeder af Blac Chyna og Rob Kardashian i galleriet herunder

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close