I topform efter misbrug: Ben Afflecks flotte forvandling

Ben Affleck er tilbage i topform efter sit misbrug.

Ben Affleck er tilbage i topform efter sit misbrug.

Foto: MEGA

Sommeren har ikke været en dans på roser for Ben Affleck.

Den 46-årige skuespiller, der især er kendt for sine roller i ”Good Will Hunting”, ”Pearl Harbour” og ”Armageddon”, blev tilbage i august måned indlagt til afvænning af sin ekskone, Jennifer Garner.

Forinden havde han i længere tid kæmpet med et alvorligt alkoholmisbrug, der kulminerede, da han blev indlagt tilbage i august.

Nu har han så gennemført et 40 dage langt afvænningsprogram – og man må sige, at den sundere livsstil kan ses.

Ben Affleck blev forleden spottet på vej til kirke i Santa Monica, og her var det tydeligt at se, at den Oscar-vindende skuespiller er i bedring.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ben Affleck på vej i kirke i Santa Monica 21. oktober 2018 – kort tid efter at han blev udskrevet fra en afvænningsklinik, hvor han havde været indlagt i 40 dage.

Ben Affleck på vej i kirke i Santa Monica 21. oktober 2018. Foto: MEGA

Du kan se alle billederne af ham i galleriet nederst i denne artikel.

Tidligere på måneden satte hovedpersonen selv ord på sin hårde tid. På sin Instagram-profil skrev Ben Affleck, at han havde gennemført de 40 dage på klinikken, og at han vil fortsætte med at være en ambulant patient på klinikken:

- Den støtte, jeg har fået fra familie, kolleger og fans, betyder mere for mig, end jeg er i stand til at udtrykke med ord. Det har givet styrke til at tale med andre om min sygdom.

- At kæmpe mod afhængighed af enhver art er en livslang og meget svær kamp. Derfor er man aldrig færdigbehandlet. Det er en forpligtelse, der varer hele livet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ben Affleck udtaler sig for første gang offentligt, siden han blev indlagt til alkohol-afvænning.

 

Ben Affleck blev tidligere på sommeren indlagt for alkoholmisbrug. Foto: MEGA

- Jeg kæmper for mig selv og min familie. Så mange mennesker har rakt ud til mig på sociale medier og har fortalt om deres egne livsforløb med afhængighed. Til de mennesker vil jeg gerne sige 'tak'.  Jeres styrke er inspirerende og støtter mig i en grad, jeg ikke troede muligt. Det hjælper mig at vide, at jeg ikke er alene. Og som jeg skal minde mig selv om, så er det et tegn på mod og ikke fiasko og svaghed at række ud efter andre, når man har et problem.

- Med stor ydmyghed fortsætter jeg med at tage imod hjælp fra så mange mennesker, og jeg er taknemmelig for alle dem, der er der for mig.

- Jeg håber, at jeg med tiden kan blive et godt forbillede for andre, der kæmper, slutter Affleck sit indlæg.  

Du kan se billederne af Ben Affleck herunder:

Ben Affleck på vej i kirke i Santa Monica (MEGA)

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close