Ben Affleck er ude af rehab efter kun to uger

Ben Affleck blev den 22. august kørt i rehab af ekskonen Jennifer Garner, men nu er han allerede ude igen.

Ben Affleck blev den 22. august kørt i rehab af ekskonen Jennifer Garner, men nu er han allerede ude igen.

Foto: MEGA

Tidligere på måneden lod 46-årige Ben Affleck sig indlægge på en afvænningsklinik, efter hans ekskone Jennifer Garner havde opfordret ham til det. 

Men nu - blot 12 dage senere - er den Oscar-vindende skuespiller allerede "på fri fod". 

Det er amerikanske X17, der kan vise billeder af Affleck, der atter er hjemme i sit hus Pacific Palisades. 

Og ifølge hjemmesiden er han ikke alene: Han har selskab af Playboy-modellen Shauna Sexton, som han også blev set sammen med adskillige gange, inden han blev sendt i rehab. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

Shauna Sexton var sammen med Ben Affleck i dagene inden han igen røg på afvænning, men hun vil ikke have siddende på sig, at det var hendes skyld, at han igen faldt i.

Kommentarfeltet på hendes Instagram-profil blev nemlig rødglødende, da hun lagde et billede op, hvor hun drak et glas vin. 

Hun var dog hurtig til at svare igen.

- Jeg har aldrig drukket i nærheden af ham eller med ham, skrev Sexton blandt andet i kommentarfeltet. 

- Jeg elsker at feste og drikke. Hvilken 22-årig gør ikke det?, skrev hun ligeledes. 

Artiklen fortsætter efter billedet

 

Vis dette opslag på Instagram

Happy as shit man

Et opslag delt af Shauna Sexton (@shaunasexton_) den

Shauna Sexton har selv været i problemer med politiet, da hun var yngre, og det var der også brugere på Instagram, der kritiserede hende for. 

- Gør mine fejltagelser, at jeg ikke ville respektere nogens ædruelighed ved at drikke med dem eller foran dem? Nej. Jeg har uendelig respekt for dem, der tager hånd om deres egne problemer. Når det så er sagt, så er Ben en voksen mand. Han tager sine egne beslutninger. At skyde skylden på en 22-årig for nogens tredje gang i afvænning er latterligt. Han er et menneske, jeg er et menneske, skrev hun i kommentarfeltet. 

Det er små to uger siden, at Ben Affleck endnu en gang lod sig indlægge på en afvænningsklinik.

Ekskonen Jennifer Garner hentede Affleck i hans 121 millioner kroner dyre hjem i Pacific Palisades i Californien den 22. august, og herefter kørte hun ham til en afvænningsklinik et sted i Los Angeles.

Artiklen fortsætter efter billedet


Ben Affleck og Jennifer Garner har siden deres skilsmisse været fælles om børnene. (Foto: MEGA)

Indlæggelsen kom blot få dage efter, at den amerikanske stjerneskuespiller blev spottet sammen med en Playboy-model og få dage efter, at han blev set bære en stor kasse med alkohol ind i sit hjem i Pacific Palisades, Californien.

Jennifer Garner var også ved Bens side, da han valgte at indskrive sig på en afvænningsklinik i starten af 2017. 

- Jeg har færdiggjort behandling for mit alkoholmisbrug. Noget jeg har kæmpet med tidligere, og vil fortsætte med at kæmpe med, skrev han på Facebook i marts sidste år.

- Jeg vil leve mit liv fuldt ud og være den bedste far, jeg kan være. Jeg vil have mine børn skal vide, at der ikke er nogen skam i at bede om hjælp, når du har brug for det. Jeg er heldig at have familie og venner, inklusiv min Jennifer, der har støttet mig og taget sig af vores børn, mens jeg har gjort det arbejde, som jeg havde sat mig for, skrev Ben også i sin opdatering. 

Ben Affleck og konen Jennifer Garner gik hver til sit i 2015, men først i april sidste år søgte Jennifer Garner om skilsmisse.

Parret har dog stadig kontakt med hinanden - primært på grund af deres tre fælles børn.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close