Hollywood6. oktober 2018

Ben Affleck må ikke være alene med sine børn

Ben Affleck må kun have overvåget samvær med sine børn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ben-affleck-06102018.jpg
 Foto: Mega

Hollywoodstjernen Ben Affleck kommer på grund af sit alkoholmisbrug ikke til at være alene sammen med sine tre børn Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6) lige med det samme.

Han har børnene sammen med Hollywood-kollegaen Jennifer Garner, men de har været separeret siden 2015.

Trods separationen og selv om børnene boede hos dem på skift, fortsatte de i årevis med at gå i kirke sammen som en samlet familie hver søndag.

Men efter at Ben har haft et forhold til "Saturday Night Live"-produceren Lindsay Shookus og efter det forhold blev rygtet sammen med nøgenmodellen Shauna Sexton, der blandt andet har foldet sig ud i Playboy, så tror Jennifer Garner endegyldigt ikke på, at hun og Ben finder ud af det som ægtepar igen.

Hun har derfor forsøgt at sætte skub i skilsmisseprocessen ved at inddrage en dommer, der på privat basis kan lave en skilsmisseaftale, som Ben og hans advokater kan nikke anerkendende til, så parret slipper for en tur i retten.

Meldingen om, at Jennifer vil skilles nu og have diverse aftaler på plads, kommer i samme uge, hvor Ben netop har færdiggjort et 40 dage langt afvænningsprogram mod sit alkoholmisbrug.

Han blev omkring den 20. august indlagt til afvænning af Jennifer Garner, der sammen med en psykolog ankom til Bens hus, hvor han havde drukket alene i dagevis.

Ben fulgte frivilligt med til afvænning og så skidt ud, da han på bagsædet af Garners firehjulstrækker forsøgte at få lidt fast føde indenbords i form af et burger-måltid.

Ben Affleck har været indlagt til afvænning flere gange, siden han to måneder efter premieren på storfilmen "Pearl Harbor" i 2001 første gang erkendte offentligt, at han havde et alkoholproblem og lod sig indlægge.

Og selv om Ben lige nu efter de 40 dages afvænningsprogram er tørlagt alkoholiker, så får hans alkoholisme konsekvenser for hans samvær med sine børn.

Det erfarer kendis-sitet TMZ.

Ben Affleck og Jennifer Garner enige om, at de begge skal juridisk forældremyndighed over børnene, så de begge høres i forhold til uddannelse og diverse andre aktiviteter i børnenes liv.

Men når det kommer til, hvor børnene skal have bopæl og hvordan samværet skal fungere, så er det ifølge TMZ mere problematisk.

Ifølge TMZ peger det i retning af, at Jennifer Garner får børnene hos sig det meste af tiden indtil videre, og at Ben kan have dem hos sig i kortere peioder.

Men han får ifølge TMZ's kilder ikke lov til at være alene med børnene, efter at han forud for sin seneste indlæggelse ikke engang kunne tage vare på sig selv.

TMZ skriver, at Ben kun må have overvåget samvær for at sikre, at han er ædru, og at børnene er i sikkerhed og ikke lider overlast, når de er hos ham.

Torsdag udtalte Ben Affleck sig for første gang siden sin seneste alkoholafvænning.

Det skete på Instagram.

Ben skrev.

- I denne uge har jeg afsluttet et 40 dage langt alkoholafvænningsprogram på en klinik, og jeg fortsætter med at være tilknyttet klinikken som ambulant patient. - Den støtte, jeg har hået fra familie, kolleger og fans, betyder mere for mig, end jeg er i stand til at udtrykke med ord. Det har givet styrke til at tale med andre om min sygdom. - At kæmpe mod afhængighed af enhver art er en livslang og meget svær kamp. Derfor er man aldrig færdigbehandlet. Det er en forpligtelse, der varer hele livet. - Jeg kæmper for mig selv og min familie. Så mange mennesker har rakt ud til mig på sociale medier og har fortalt om deres egne livsforløb med afhængighed. Til de mennesker vil jeg gerne sige 'tak'. Jeres styrke er inspirerende og støtter mig i en grad, jeg ikke troede muligt. Det hjælper mig at vide, at jeg ikke er alene. Og som jeg skal minde mig selv om, så er det et tegn på mod og ikke fiasko og svaghed at række ud efter andre, når man har et problem. - Med stor ydmyghed fortsætter jeg med at tage imod hjælp fra så mange mennesker, og jeg er taknemmelig for alle dem, der er der for mig. - Jeg håber, at jeg med tiden kan blive et godt forbillede for andre, der kæmper, slutter Affleck sit indlæg.

Jennifer Garner og Ben Affleck mødte hinanden under optagelserne til "Pearl Harbor" og blev gift den 29. juni 2005 og separeret ti år senere i juni 2015.

Sponsoreret indhold