Foto: Barnepigen, der er ”hovedperson” i Mel Bs skilsmisse

Lorraine Gilles har arbejdet som barnepige hos sangerinden Mel B og produceren Stephen Belafonte. I slutningen af marts 2017 meddelte Spice Girls-sangerinden, at hun ville skilles efter 10 års turbulent ægteskab. I begyndelsen af april afslørede Mel B, at hendes eksmand havde gjort barnepigen gravid. Lorraine Gilles fik dog en abort.

Lorraine Gilles har arbejdet som barnepige hos sangerinden Mel B og produceren Stephen Belafonte. I slutningen af marts 2017 meddelte Spice Girls-sangerinden, at hun ville skilles efter 10 års turbulent ægteskab. I begyndelsen af april afslørede Mel B, at hendes eksmand havde gjort barnepigen gravid. Lorraine Gilles fik dog en abort.

(Foto: All Over)

En 26-årig barnepige ved navn Lorraine Gilles er blevet ”hovedperson” i dét, der kan gå hen og blive den mest beskidte og modbydelige skilsmisse i 2017.

Lorraine Gilles har arbejdet som barnepige hos sangerinden Mel B, 41, og produceren Stephen Belafonte, 41.

Mel B afslørede dog for to uger siden, at hun forlanger at blive skilt fra Stephen Belafonte efter dét, hun kalder ”10 års turbulent ægteskab”. Nu er der så dukket nye, rystende oplysninger op i sagen – og de oplysninger omhandler blandt andre parrets barnepige Lorraine Gilles.

Mel B påstår nemlig, at Stephen Belafonte gjorde parrets barnepige gravid i 2014, og at det var hans ønske, at barnepigen fødte barnet, så de ”alle tre kunne leve sammen”.

Det fremgår af retsdokumenter, som flere medier – blandt andre News – har fået fingre i.

- Han fortalte mig, at han ønskede at få barnet, og at vi tre skulle leve sammen. Jeg var i chok og kunne ikke tro det, fortæller Mel B ifølge retsdokumenterne.

Mel B påstår desuden, at Stephen Belafonte efterfølgende brugte $300,000 (svarende til omkring to millioner danske kroner) af hendes penge, så barnepigen kunne få foretaget en abort.

- Senere forlangte han, at Lorraine fik en abort. Den pågældende person (Stephen Belafonte, red.) brugte penge, jeg havde tjent, til at betale for Lorraines abort, og han brugte penge, jeg havde tjent, til at betale for Lorraines efterfølgende hotelophold, hvor hun kom til kræfterne igen efter indgrebet, står der videre i retsdokumenterne.

Du kan se billeder af barnepigen herunder:

Lorraine Gilles (Mel Bs tidligere barnepige)

Tyskfødte Lorraine Gilles har arbejdet som barnepige for familien i syv år – og tager man et kig på Mel Bs instagram-profil er der flere billeder af Lorraine Gilles i selskab med Mel B og børnene.

Mel B beskriver desuden, hvordan hendes mand gik bersærk, da hun i januar 2015 valgte at fyre barnepigen.

- Han skreg og råbte ad mig i tre timer i streg. Han fortalte mig, at Lorraine havde opfostret vores børn langt bedre, end jeg nogensinde selv kunne, står i retsdokumentet, som Mel B har udformet i kølvandet på skilsmisseanmodningen.

Foruden sagen om den gravide barnepige anklager Mel B også sin tidligere mand for gentagne tilfælde af grov vold, psykisk terror og sex-tvang.

I retsdokumenterne beskrives Stephen Belafonte som en ”stor, ekstrem aggressiv, fjendtlig og voldelig person”, der udsatte Mel B for ”gentagne fysiske overgreb” gennem deres 10 år lange ægteskab.

I dokumenterne beskriver Mel B blandt andet følgende episoder:

- I forbindelse med ”Dancing with the Stars”-finalen i november 2007 angreb Stephen Belafonte hende inden en TV-optræden. Han tog kvælertag på hende og smed hende i jorden.

- I juli 2012 anklagede hendes kommende eksmand hende for at have flirtet med musikeren Usher. Det fik ifølge ham til at se rødt – og han slog hende så hårdt i ansigtet med en knyttet næve, at hendes læbe flækkede.

- I august slog og skubbede han hende, efter at hun havde optrådt med sine Spice Girls-medlemmer til afslutningsceremonien under de Olympiske Lege i London. Stephen Belafonte truede hende herefter til at lyve på Twitter ved at få hende til at skrive, at hendes skader var kommet, fordi hun var faldet i hendes høje Christian Louboutins-stiletter.

- I december 2014 blev Stephen Belafontes fysiske og psykiske terror så ubærligt for Mel B, at hun ifølge retsdokumenterne slugte et helt glas med de smertestillende piller aspirin i ”et tilfælde af følelsesmæssigt og fysisk udmattelse”. Hun beskriver, at hun hurtigt fortrød – men at Stephen Belafonte nægtede at lade hende tilkalde hjælp. I stedet låste han hende inde i soveværelset.

De alvorlige anklager har fået en dommer til at udstede et midlertidigt polititilhold til Stephen Belafonte.

Mel B har tilmed fået fuld forældremyndighed over parrets datter.

Mel B og Stephen Belafonte blev gift i Las Vegas i 2007 og valgte året efter at forny deres løfter ved endnu en ceremoni – denne gang i Egypten.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close