Hollywood21. marts 2017

Efter 10 års turbulent ægteskab: Mel B vil skilles fra sin mand

Efter 10 års turbulent ægteskab har den tidligere Spice Girls-sangerinde Mel B søgt om skilsmisse fra ægtemanden Stephen Belafonte. Ifølge et medie er det ”uforenelige forskelle”, der er årsag til bruddet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mel_b_front.jpg
 Foto: All Over

Den tidligere Spice Girls-sangerinde Mel B, 41, har efter 10 års ”turbulent ægteskab” søgt om skilsmisse fra 41-årige Stephen Belafonte.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Mel B – der for tiden er aktuel som dommer i ”America’s Got Talent” – afleverede skilsmisseansøgningen mandag, og har i skilsmissepapirerne forklaret, at det er ”uforenelige forskelle”, der er årsag til bruddet.

Mel B har desuden ansøgt om, at hun og Stephen Belafonte fremover vil dele forældremyndigheden over parrets datter, 5-årige Madison. Mel B har to børn fra et tidligere forhold.

Du kan se billeder fra parrets tid sammen i galleriet nederst i artiklen.

Parret blev gift i Las Vegas i 2007 og valgte året efter at forny deres løfter ved endnu en ceremoni – denne gang i Egypten.

Men ægteskabet har ikke været en ren dans på roser for den tidligere Spice Girls-stjerne og Stephen Belafonte, der arbejder som producer.

I 2014 blev Stephen Belafonte anklaget for at have slået Mel B, da hun mødte op til ”X Factor” med skrammer på kroppen. Hans bror Jeremiah Stansbury kaldte ham dengang for ”voldelig” og ”skruppelløs” og rådede Mel B til at forlade sin mand.

Stephen Belafonte afviste hårdnakket at have været voldelig overfor Mel B. Parret forblev da også sammen.

Stephen Belafonte har tidligere været tiltalt for at have slået sin første kone, Nicole, i et raserianfald, mens han var beruset.

Du kan se billeder af Mel B og Stephen Belafonte i galleriet herunder:

Mel B og Stephen Belafonte (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold