Hollywood9. september 2016

Mel B måtte tisse på Bear Grylls hånd: Hun reddede mit liv

”Spice Girls”-sangerinden Mel B hev trusserne ned og strintede på TV-stjernen og overlevelsesmanden Bear Grylls, efter at han var blevet brændt af en giftig brandmand. – Hun reddede mit liv, fortæller Bear Grylls. Se et stort galleri med billeder af den ”dramatiske” tur her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tisse.jpg
 (Foto: All Over)

Hun blev kendt som ”Scary Spice”, og hun imponerede alle med sin sprøde røst, da hun sammen med de andre ”Spice Girls” indtog verden tilbage i 1990’erne.

Men 41-årige Mel B kan altså andet end at synge og danse. Hun smider også gerne bukserne og strinter på TV-stjerner, hvis de er ved at omkomme af smerter.

Forleden hev Mel B således trusserne ned, hvorefter hun strintede på TV-stjerne og overlevelsesmanden Bear Grylls, 42, hånd. Den ellers så hårdkogte overlevelsesmand var nemlig havnet i et regulært smertehelvede, efter at han var blevet brændt af en giftig brandmand under optagelserne til sit nye program ”Running Wild with Bear Grylls”, hvor Mel B medvirker.

Den eneste kur mod smerterne var urin – og så trådte ”Spice Girls”-stjernen ellers til. Parret gik en smule til side for at få lidt privatliv – men kameraerne var stadig tændte, da sangerinden strintede løs på den smerteramte Bear Grylls.

- At tisse på kommando, mens nogen er i smerter, er meget svært, indrømmede Mel B efterfølgende over for kameraet ifølge Daily Mail.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tisse.jpg
 (Foto: All Over)

Der blev strintet igennem, efter at Bear Grylls var blevet brændt af en giftig brandmand. Foto: All Over

Men selv om det krævede lidt mod, er 42-årige Bear Grylls taknemmelig for, at hans rejsekammerat havde mod på at hive trusserne ned.

- Mel B, hun reddede mit liv, lød det smilende fra Bear Grylls.

- Det svier stadig, men det gør stadig ondt. Jeg må indrømme, at det er første gang, at jeg prøver sådan noget her, fortalte Bear Grylls videre.

Du kan se billeder fra parrets ”dramatiske” tur herunder:

Bear Grylls og Mel B på overlevelsestur

Sponsoreret indhold