Mel Bs ægteskab fra helvede: Manden slog og truede hende – og gjorde barnepigen gravid

Mel B har givet retten i Californien billeder, der ifølge hende beviser, at hendes kommende eksmand har udøvet vold mod hende.

Mel B har givet retten i Californien billeder, der ifølge hende beviser, at hendes kommende eksmand har udøvet vold mod hende.

(Foto: All Over)

For to uger siden kom det frem, at Mel B, 41, har søgt om skilsmisse fra 41-årige Stephen Belafonte efter ”10 års turbulent ægteskab”.

Nu er der dukket rystende anklager op fra den tidligere Spice Girls-sangerinde, der bærer det borgerlige navn Melanie Brown.

Hun anklager således sin eksmand for gentagne tilfælde af grov vold, sextvang, psykisk terror og trusler. Mel B anklager også Stephen Belafonte for at have drevet hende så langt ud, at hun forsøgte at tage sit eget liv – og for at have gjort parrets barnepige gravid.

Det afslører retsdokumenter, som flere amerikanske medier er kommet i besiddelse af.

I retsdokumenterne, som USA Today blandt andet har fået fat i, beskrives 41-årige Stephen Belafonte som en ”stor, ekstrem aggressiv, fjendtlig og voldelig person”, der udsatte Mel B for ”gentagne fysiske overgreb” gennem deres 10 år lange ægteskab.

I dokumenterne beskriver Mel B blandt andet følgende episoder:

- I forbindelse med ”Dancing with the Stars”-finalen i november 2007 angreb Stephen Belafonte hende inden en TV-optræden. Han tog kvælertag på hende og smed hende i jorden.

- I juli 2012 anklagede hendes eksmand hende for at have flirtet med musikeren Usher. Det fik ham til at se rødt – og han slog hende så hårdt i ansigtet med en knyttet næve, at hendes læbe flækkede.

- I august samme år slog og skubbede han hende, efter at hun havde optrådt med sine Spice Girls-medlemmer til afslutningsceremonien under de Olympiske Lege i London. Stephen Belafonte truede hende herefter til at lyve på Twitter ved at få hende til at skrive, at hendes skader var kommet, fordi hun var faldet i hendes høje Christian Louboutin-stiletter.

- I december 2014 blev Stephen Belafontes fysiske og psykiske terror så ubærligt for Mel B, at hun ifølge retsdokumenterne slugte et helt glas med de smertestillende piller aspirin i ”et tilfælde af følelsesmæssigt og fysisk udmattelse”. Hun beskriver, at hun hurtigt fortrød – men at Stephen Belafonte nægtede at lade hende tilkalde hjælp. I stedet låste han hende inde i soveværelset.

I retsdokumenterne anklager Mel B også sin eksmand for at have tvunget hende til at deltage i trekanter – og han truede med at offentliggøre videoerne for at ødelægge hendes karriere.  

Desuden påstår Mel B også, at Stephen Belafonte gjorde parrets barnepige gravid, og at det var hans ønske, at barnepigen fødte barnet, så de ”alle tre kunne leve sammen”. I retsdokumenterne forklarer Mel B, at det lykkedes hende at få overtalt barnepigen til at få en abort.

Slutteligt anklager sangerinden også sin eksmand for at have taget ”millioner af dollars” fra hende igennem deres ti år lange ægteskab.

De alvorlige anklager har fået en californisk dommer til at udstede et midlertidigt polititilhold til Stephen Belafonte.

Mel B har tilmed fået fuld forældremyndighed over parrets datter, 5-årige Madison. Mel B har to børn fra et tidligere forhold.

Mel B og Stephen Belafonte blev gift i Las Vegas i 2007 og valgte året efter at forny deres løfter ved endnu en ceremoni – denne gang i Egypten.

Stephen Belafonte har tidligere været tiltalt for at have slået sin første kone, Nicole, i et raserianfald, mens han var beruset.

Du kan se billeder af parret i galleriet herunder:

Mel B og Stephen Belafonte (billeder af dem sammen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close