Angelina Jolie benægter brud med skilsmisseadvokat

Angelina Jolie afkræfter, at hun skal have brudt med sin skilsmisseadvokat, Laura Wasser.

Angelina Jolie afkræfter, at hun skal have brudt med sin skilsmisseadvokat, Laura Wasser.

Foto: All Over Press

Angelina Jolie er midt i et bittert skilsmisseopgør med sin mand, Brad Pitt, efter at de to superstjerner gik fra hinanden i september 2016, hvor det både forlød, at Brad Pitt havde et alkoholmisbrug og havde været voldelig over for parrets ældste søn, Maddox, da de fløj hjem i et privatfly efter en ferie i Frankrig.
 
 
Parret har seks børn sammen, og da bruddet var en realitet, hyrede Angelina en af Hollywoods absolut skrappeste skilsmisseadvokater, Laura Wasser.
 
Wasser hjalp Angelina Jolie med skilsmissen fra Billy Bob Thornton og sikrede Denise Richards en skilsmisse fra Charlie Sheen, der er ved at ruinere den hivsmittede skuespiller, der alene i børnepenge betaler næsten en halv million kroner om måneden til Denise Richards. Laura Wasser har også hjulpet Maria Shriver med at blive skilt fra Arnold Schwarzenegger, og to gange har hun taget Stewie Wonders parti i en skilsmisse, så den succesfulde sanger ikke er blevet helt ruineret af sine ekskoner. Tre medlemmer af Kardashian-klanen har også hyret Laura Wasser i forbindelse med skilsmisser.
 
 

Laura Wasser er ofte involveret, når de kendte skal skilles. (Foto: All Over Press)
 
Hun tager kun sjældent klienter med en formue på under ti millioner dollars, og hendes timepris er på 5.500 kroner. Hun kræver af nye klienter, at de stiller med et depositum på 160.000 kroner, blot for at hun skal kigge på en sag. På den måde har hun gjort indgåelse af ægteskaber, skilsmisser og slagsmål om forældremyndighed til en multimillion-forretning.
 
Og derfor var Angelina Jolie da også hurtigt ude med et dementi, da det i weekenden rygtedes, at Laura Wasser havde sagt op som hendes advokat i opgøret med Brad Pitt. 
 
 
Det var TMZ, der lancerede historien om et brud mellem Jolie og Wasser.
 
Wasser skulle angiveligt have sagt nej til at repræsentere Jolie, fordi skuespillerinden var blevet for bitter og rabiat i sine krav til en skilsmisse fra Brad Pitt.
 
Men det har intet på sig, forlyder det fra Jolie-lejren. Skilsmisseforhandlingerne er gået ind i en ny fase, og Laura Wasser vil også i den proces, stå side om side med Jolie, lyder meldingen.
 
- Jeg har talt direkte med Laura. TMZ's historie er et falsum. Laura stopper ikke som Angelinas advokat hverken nu eller i fremtiden, siger Angelina Jolies talsperson, Mindy Nyby, til PEOPLE.
 
TMZ rapporterede, at den 43-årige Oscarvinder, Jolie, havde hyret et nyt advokatfirma.
 
- Nogen har tilsyneladende fejlfortolket, at Angelina har hyret endnu et advokatfirma, som har noget ekspertviden, der skal supplere Lauras ydelser. Det er helt normalt at hyre eksperter på dette stadie i en skilsmissesag, siger Jolie-lejren, uden at man uddbyber, hvilke elementer eksperterne skal kloge sig på.
 
 
Jolie og 54-årige Brad Pitt mødtes i 2003 under optagelserne til thrilleren "Mr. & Mrs. Smith", mens Brad Pitt stadig var sammen med Jennifer Aniston.
 
De begyndte først officielt at date i 2005 og blev gift i 2014.
 
Forældremyndigheden over deres seks børn - Maddox (16),  Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og de tiårige tvillinger Vivienne og Knox har været et evigt stridspunkt i skilsmisseforhandlingerne.
 
I juni, efter at de to ikke kunne finde en ordning i mindelighed, opsatte en dommer et skema for i hvilket omfang Brad Pitt skulle have lov at være sammen med børnene.
 
 
Lige nu bor børnene i London sammen med Jolie, hvor hun medvirker i filmen 'Maleficent 2', men normalt bor de i Los Angeles, hvor Pitt også har sin faste bopæl.
 
Pitt har de seneste par måneder haft samvær med børnene både i London og Los Angeles, hvor han medvirker i Quentin Tarantinos kommende film, 'Once Upon a Time in Hollywood'.
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close