Hollywood16. december 2017

Amerikansk rockstjerne sagsøgt for seksuelle krænkelser

Gene Simmons har angiveligt antastet en amerikansk kvinde, da hun skulle lave et interview med ham.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14.02734232.jpg
 Foto: All Over

Endnu en sag er kommet frem i dagens lys i den såkaldte #metoo-bølge.

Den amerikanske rockstjerne Gene Simmons fra bandet KISS er blevet sagsøgt, efter han angiveligt har udsat en kvinde for seksuelle krænkelser sidste måned. Det skriver blandt andre det amerikanske medie TMZ.

Det er den amerikanske kvinde Jane Doe, der står bag søgsmålet. Hun påstår, at Gene Simmons under et interview til åbningen af restauranten Rock og Brews i byen San Bernardino har taget hendes hånd og lagt den på sit lår.

Hun fortæller, at det gjorde hende utilpas, men hun fortsatte interviewet.

Ifølge TMZ står der i sagsakterne, at Simmons tog hendes hånd og sagde, at den var blød, og at hun måtte bruge creme. Derudover har han ifølge Doe rørt ved hendes hals.

Jane Doe fortæller, at hun efter den episode forsøgte at stoppe interviewet, men Gene Simmons ville fortsætte. Til sidste skulle han angiveligt have rørt ved hendes bagdel, da alle på stedet skulle have taget et gruppebillede.

Sagen er blot en af mange, der er kommet frem, siden en række kvinder beskyldte instruktøren Harvey Weinstein for seksulle krænkelser og overgreb.

Sidenhen er flere hundrede kvinder stået frem. Flere med beskyldninger mod Weinstein, men også mange andre mænd. Især i film- og musikbranchen.

null

Sponsoreret indhold