Hollywood17. april 2017

Alt kører for Khloé, og nu er der flere gode nyheder

Hun har godt gang i kærlighedslivet, og nu får hun også TV-seernes kærlighed at mærke. Khloé Kardashians TV-program "Revenge Body" får nemlig en sæson mere
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/30.3362568.jpg
 Foto: All Over

Khloé Kardashian har alle grunde til at være lykkelig for tiden.

Ikke nok med, at hendes kærlighedsliv er tilbage på skinner, efter hun har fundet sammen med baskeballspilleren Tristan Thompson, så har hun også succes med sit eget TV-program.

Den seneste TV-sæson havde hun premiere på programmet "Revenge Body", hvor hun hjalp helt almindelige mennesker med at ændre livsstil.

Programmet blev taget så godt imod af TV-seerne, at Khloé nu får lov til at lave en sæson mere, det skriver E!, der også er kanalen, der sender "Revenge Body".

- Jeg er så glad for at have fået muligheden for at hjælpe mennesker, der har sat sig for at lave en livsstilsændring. Jeg er stolt af, at jeg er en del af deres rejse, fortæller Khloé til TV-stationen.

Der er også kun ros til overs fra Khloés øverste chef på TV-stationen, Jeff Olde.

- Som den første sæson skred frem, blev vi blæst omkuldaf den udvikling som deltagerne viste og af Khloés unikke engagement og evne til at inspirere og opmuntre andre, fortæller Jeff Olde.

Med købet af endnu en sæson af "Revenge Body", lægger E! op til at efteråret bliver fyldt med Kardashian. Ikke nok med at "Keeping up with the Kardashians" vender tilbage på kanalen med endnu en sæson, så blev det i sidste uge offentliggjort, at Kylie Jenner også får sit eget show, "Life of Kylie", på kanalen.

Du kan se flere billeder af Khloé Kardashian i galleriet herunder

Skønne Khloe Kardashian

Sponsoreret indhold