Hollywood3. april 2017

Kim, Khloé og Kourtney vinder strid med Blac Chyna

Blac Chyna taber strid i retten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soestre.jpg
 Foto: All Over Press)
- Nej, du skal ikke snylte på navnet Kardashian. Så klar er beskeden fra søstrene Kim, Khloé og Kourtney Kardashian til deres bror Robs forlovede, Angela Renée White alias Blac Chyna.
Blac Chyna, der ligesom de tre søstre er realitystjerne og stjerne på de sociale medier, har ønsket at kalde sig 'Angela Renée Kardashian' for at kunne bruge Kardashian-navnet i kommerciel sammenhæng, men det vil søsterene ikke finde sig. Rob Kardashian og Blac Chyna fik for fire måneder siden datteren Dream Renée sammen og er forlovede, men lever i perioder som hund og kat, og så længe de ikke er gift, skal Blac Chyna ikke kalde sig Kardashian, mener søstrene.
https://imgix.seoghoer.dk/chyna.jpg

Blac Chyna tabte striden mod søstrene Kardashian. (Foto: All Over Press)

Og de har netop fået rettens ord for, at Blac Chyna ikke på forhånd må tage navnet Kardashian, som hun i den sidste ende vil få, hvis forlovelsen med Rob ender med bryllup. - Søstrene vil lide skade, og der vil ske ubodelig skade på deres gode ry og den goodwill, de har opbygget, hedder det i Kardashian-søstrenes argumentation, som altså er blevet accepteret af retten. - Hun er kun ude på at skabe økonomisk vinding for sig selv ved at skifte navn, fortsætter søstrene.
Og det er ikke utænkeligt, at søstrene vil forsøge at blokere Blac Chynas muligheder for at bruge det berømte efternavn kommercielt også efter et bryllup med Rob Kardashian. - Et navn kan som varemærke være rigtig mange penge værd - bare tænk på 'Martha Stewart', hvor personens navn ER varemærket. Derfor kan det være, at søstrene vil søge at blokere Blac Chyna fra at bruge navnet kommercielt også efter et eventuelt bryllup med Rob Kardashian, siger Larry Zerner, advokat med speciale i varemærke-lovgivning til magasinet PEOPLE.

Sponsoreret indhold