Aaron Carter er tilbage på afvænningsklinik

Aaron Carter er tilbage på afvænningsklinikken.

Aaron Carter er tilbage på afvænningsklinikken.

(Foto: All Over)

Det er kun en uge siden, at Aaron Carter blev udskrevet fra den afvænningsklinik, hvor han var indlagt.

Men nu er han tilbage igen. Det skriver E!Online

Det var nemlig ikke, fordi han var færdig med at være på afvænning, at han blev udskrevet i sidste uge, det fortæller hans manager til det amerikanske underholdningsmedie. 

Aaron skulle nemlig lige have styr på nogle juridiske og finansielle problemer, før han igen kunne lade sig indlægge på afvænningsklinikken. 

- Har har fået styr på de ting, der krævede hans opmærksomhed, og han er nu vendt tilbage til afvænningsklinikken for at færdiggøre sit afvænningsprogram, fortæller manageren Steve Honig til E!Online

Da Aaron i september lod sig indlægge på afvænningsklinikken udsendte han en længere pressemeddelelse, hvor han forklarede sit valg. 

- Til mine kære, jeg vil gerne fortælle jer alle, at jeg vil forsvinde i et stykke for at arbejde med mig selv. Vi ses snart, hvor jeg vil se fantastisk ud og klar til at spille alle mine sange, skrev Aaron på det tidspunkt. 

Turen til afvænningsklinikken kommer ovenpå et hårdt år for den tidligere barnestjerne. 

Aaron Carter blev i juli måned anholdt i den amerikanske delstat Georgia. Her blev han sigtet for at have kørt bil i påvirket tilstand, ligesom han også blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. Der blev nemlig fundet marihuana i bilen.  

Aarons anholdelse udviklede sig efterfølgende til lidt af en familiefejde, hvor hans storebror, Nick Carter, valgte at blande sig via de sociale medier

For en måned siden afslørede sangeren, at han var biseksuel. Det skete i et følelsesladet brev, som sangeren delte på sine sociale medier. Her fortalte Aaron Carter, at han var tiltrukket af både mænd og kvinder. Samtidig kom det frem, at han ikke længere var sammen med kæresten Madison Parker

Aaron Carter hittede stort i 90'erne, men efterfølgende røg han ud i glemslen. Efterfølgende havnede han i et sort hul som følge af forældrenes skilsmisse.

- Depressionen ramte mig, fordi jeg ikke ville have, at mine forældre skulle skilles. Jeg kunne ikke håndtere det, kunne ikke tænke klart, lukkede alt ude, begyndte at feste og rode mig ud i problemer. Jeg mistede mine penge, og ingen ville ikke have noget med mig at gøre, har Aaron fortalt.

Du kan se flere billeder af Aaron Carter i galleriet herunder

Aaron Carter

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close